Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Erdoğan'dan flaş açıkalamalar! "Fırsat bulsalar eski Türkiye'yi hortlatacaklar"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Kent Meydanı'nda halka hitap ediyor. Erdoğan, "CHP'nin adındaki halk ifadesi, milletin isminin gasp edilmiş halinden başka bir şey değildir. Bu parti artık sadece Kılıçdaroğlu'nun ve avanesinin partisidir. Fırsat bulup ipleri ellerine geçirirlerse, züccaciye dükkanına girmiş fil misali her şeyi kırıp dökecekler, eski Türkiye'yi hortlatacaklar" dedi.

Abone ol
Abone ol 09 Şubat 2019 16:58

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da halka hitap ediyor.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Bu meydanda medeniyetimizin kökleri, coğrafyamızın kokusu var.

Aydın'ın tarihi bize medeniyet dersi verenlerin tarihinden eskidir.

Bizimki Cumhur İttifakı

CHP, terör örgütüyle, terör örgütünün siyasi temsilcisiyle yürüyor. Yanında da İyi Parti ve Saadet Partisi var. Bizimki Cumhur İttifakı. Biz 15 Temmuz darbe girişimi karşısında el ele verdik. Biz kurduğumuz Cumhur İttifakı ile yürüyoruz. Bunlar sanıyor ki meydan kendilerine kalacak.

Modern bir Türkiye'yi inşa ediyoruz. Türkiye ekonomisinin sıkıntılarının çözümüne katkı vermek yerine adeta ülkenin batması için kriz duasına çıkıyorlar.

Ey CHP'ye gönül vermiş kardeşlerim, Biz Kandil'i başlarına yıkmaya çalışırken terör ağlarındaki icazetli seçim ittifakı kuranlara 31 Mart'ta dersini vermeyecek misiniz?

Önümüzdeki dönemde tevazu, samimiyet ve gayretle belediyecilikte yeni bir ufuk açıyoruz.

Fırsat bulsalar eski Türkiye'yi hortlatacaklar





CHP'nin adındaki halk ifadesi, milletin isminin gasbedilmiş halinden başka bir şey değildir. Bu parti artık sadece Kılıçdaroğlu'nun ve avanesinin partisidir.

Fırsat bulup ipleri ellerine geçirirlerse, züccaciye dükkanına girmiş fil misali her şeyi kırıp dökecekler, eski Türkiye'yi hortlatacaklar.




17 vatandaşımız şehit oldu

Kartal'da çöken binada 17 vatandaşımız şehit oldu. 14'ü yaralı olarak çıktı. Şuanda birkaç kişi daha enkazın altında. Enkaz kaldırıldıktan sonra Bakanlarımızla bir araya geleceğiz ve adımlarımı atacağız.

Detaylar gelecek...


Yorumlar