Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Cumhurbaşkanı ile Bahçeli'nin görüşmesi başladı!Gözler bu zirvede.../İlk görüntüler geldi! /VİDEO

Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli arasında gerçekleştirilen görüşmeye kilitlendi. Zirve az önce başladı...

Abone ol
Abone ol 18 Nisan 2018 13:48

Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli arasında gerçekleştirilen görüşmeye kilitlendi. Zirve az önce başladı...

MHP lideri Devlet Bahçeli dün partisinin grup toplantısında erken seçim teklifini gündeme getirdi. Bahçeli'nin açıklamalarının ardından siyaset dünyasında gündem bir anda değişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin konuyla ilgili sorusuna ''Şu an için bu konuda söyleyecek bir şeyim yok'' şeklinde cevap verdi.

Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ardından kameraların karşısına geçen Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'a da ilk yöneltilen soru erken seçim tartışmalarıydı. Bozdağ gazetecilere yaptığı açıklamada bugün 13:30'da gerçekleştirilecek Erdoğan - Bahçeli görüşmesini adres gösterdi.

Siyaset ve ekonomi çevrelerinin kilitlendiği görüşme 13:30'da gerçekleşecek.

KRİTİK GÖRÜŞMEDEN ÇIKABİLECEK 3 SONUÇ

Siyaset kulislerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli arasında gerçekleşecek tarihi görüşmeden üç farklı sonuç çıkabileceği konuşuluyor.

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre ilk olaslık Devlet Bahçeli’nin ilan ettiği 26 Ağustos tarihinde erken seçime gidilmesi ihtimali.

İkinci olasılık ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bahçeli’yi zamanında yapılacak seçime ikna etmesi.

Bir diğer olasılık ise iki lider arasındaki görüşmede yeni bir seçim tarihinin belirlenmesi.


Yorumlar