Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sesini duyuran küçük çocuk göz yaşlarına boğuldu ''Deden Kurban olsun sana''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çerçeveli fotoğrafını almak için para biriktirmesi ile gündeme gelen 13 yaşındaki Emirhan Soydan, Erdoğan'a sesini duyurmak için konuşması boyunca “Cumhurbaşkanımız sizi çok seviyorum” diye bağırdı ve gözyaşlarına boğuldu.

Abone ol
Abone ol 12 Ocak 2019 16:20

AK Parti Kocaeli Aday Tanıtım Toplantosında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşması sırasında kendisine seslenen çocuğa “Deden kurban olsun sana. Ağlamak yok. Benide ağlatırsın" dedi. Erdoğan’a sesini duyuran çocuk daha sonra göz yaşlarına boğuldu.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri AK Parti Kocaeli Aday tanıtım toplantısında tribünleri dolduran partililerinin tezahüratları arasında konuşması için sahneye çıktı. İhlas Haber Ajansı'nın özel haberinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çerçeveli fotoğrafını almak için para biriktirmesi ile gündeme gelen 13 yaşındaki Emirhan Soydan, Erdoğan'a sesini duyurmak için konuşması boyunca “Cumhurbaşkanımız sizi çok seviyorum” diye bağırdı. Kendisine seslenen çocuğa yanıt veren Erdoğan, “Deden kurban olsun sana. Ben de seni seviyorum” diye seslendi. Erdoğan’ın kendisine seslenmesi sonrasında küçük çocuk gözyaşlarına boğuldu. Ağlayan küçük çocuğu gören Erdoğan, "Ağlamak yok beni de ağlatırsın" diye yanıt verdi.


Yorumlar