Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde gibi açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. İzmir’de MHP’ye bırakılan ilçeler Aliağa, Foça, Dikili, Narlıdere ve Çeşme oldu. Erdoğan, ay sonuna kadar çiftçilere 2 milyar 35 milyon liralık tarımsal desteği verileceğini duyurdu.

Abone ol
Abone ol 05 Ocak 2019 18:15

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı. İzmir’de MHP’ye bırakılan ilçeler Aliağa, Foça, Dikili, Narlıdere ve Çeşme oldu. Erdoğan, ''İzmirli çiftçilere toplamda 3,5 katrilyon tutarında tarımsal destek verdik. Bu ay sonuna kadar ocak içinde ödenecek tarımsal desteklerin müjdesini veriyorum. Fark ödemesi, buğday, mısır, çeltikte 550 milyon TL, buzağı desteği ödemeleri 525 milyon TL, çiğ süt desteği ödemeleri 340 milyon TL, yem bitkileri desteği 269 milyon TL, sertifikalı tohum desteği 100 milyon TL, diğer desteklemeler 167 milyon TL. Toplam 2 milyar 35 milyon TL.''dedi.

İŞTE AK PARTİ İZMİR ADAYLARI

BALÇOVA: EVRİM ÖZEN

BAYINDIR: UĞUR DEMİREZEN

BAYRAKLI: ALİ ASLAN

BERGAMA: HAKAN KOŞTU

BEYDAĞ: OGÜN ASİL AYDOĞDU

BORNOVA: REŞAT GENÇTÜRK

BUCA: MUSTAFA ARSLAN

ÇİĞLİ: OKAN KORKMAZ

GAZİEMİR: NAZMİ YILMAZ

GÜZELBAHÇE: BURCU DERECİ

KARABAĞLAR: BİLAL DOĞAN

KARABURUN: FERHAN EROĞLU

KARŞIYAKA: AYDA MAÇ

KEMALPAŞA: ARİF UĞURLU

KINIK: SADIK DOĞRUER

KİRAZ: SALİHA ÖZÇINAR

KONAK: MELEK EROĞLU

MENDERES: BÜLENT SOYLU

MENEMEN: DURMAZ BAYRAKTAR

ÖDEMİŞ: MÜNİR BEZMEZ

SEFERİHİSAR: HAMİT NİŞANCI

SELÇUK: OSMAN BAŞTERZİ

TİRE: SELMAN İÇELL

TORBALI: ADNAN YAŞAR GÖRMEZ

URLA: ADIGÜZEL DEMİREL

ÇEŞME: SEMA AYDIN (MHP)

ALİAĞA: SERKAN ACAR (MHP)

DİKİLİ: BUĞRA AKIN (MHP)

FOÇA: SERDAR MERSİN (MHP)

NARLIDERE: SÜLEYMAN KOCABIYIK

İzmirli çiftçilere toplamda 3,5 katrilyon tutarında tarımsal destek verdik. Bu ay sonuna kadar ocak içinde ödenecek tarımsal desteklerin müjdesini veriyorum. Fark ödemesi, buğday, mısır, çeltikte 550 milyon TL, buzağı desteği ödemeleri 525 milyon TL, çiğ süt desteği ödemeleri 340 milyon TL, yem bitkileri desteği 269 milyon TL, sertifikalı tohum desteği 100 milyon TL, diğer desteklemeler 167 milyon TL. Toplam 2 milyar 35 milyon TL.

- CHP, İzmir'i adeta esir almış durumda. Yaşam tarzı dediler, başı açık da var kapalı da var. Hep birlikte bu salonda AK Parti çatısı altındalar. Bizim böyle bir derdimiz yok. Kimseye bundan dolayı musallat olmadık. Ama siz musallat oldunuz. İzmirlinin iradesine ipotek koydular. 

- Cumhur ittifakıyla 31 Mart'a gidiyoruz. AK Parti içeride de dışarıda da terörü kazımaya devam ediyor. Birkaçı dışındaki büyükşehir ve il belediye başkan adaylarımızı açıklamıştık. Bugün İzmir'deki ilçelerin adaylarını paylaşacağız. Denizli pazartesi açıklanacak. Hafta sonuna kadar aday tanıtımlarımızı tamamlamış olacağız. 


Etiketler çiftçiye müjde
Yorumlar