Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kadir Mısıroğlu paylaşımı!

Bir süredir şeker hastalığı nedeniyle tedavi gören Kadir Mısıroğlu 15 Nisan tarihinde rahatsızlığının yeniden nüksettiği ve tedavi için hastaneye kaldırılıp, yoğun bakıma alınmıştı. Kadir Mısıroğlu Acıbadem Altunizade Hastanesinde 86 yaşında vefat etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadir Mısıroğlu'nun vefat haberi üzerine twitter taziye paylaşımında bulundu.

Abone ol
Abone ol 06 Mayıs 2019 01:20

Bir süredir şeker hastalığı nedeniyle tedavi gören Kadir Mısıroğlu 15 Nisan tarihinde rahatsızlığının yeniden nüksettiği ve tedavi için hastaneye kaldırılıp, yoğun bakıma alınmıştı. Kadir Mısıroğlu  Acıbadem Altunizade Hastanesinde 86 yaşında vefat etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadir Mısıroğlu'nun vefat haberi üzerine twitter taziye paylaşımında bulundu.

86 yaşında hayatını kaybeden Kadir Mısıroğlu hakkında paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Ülkemizin önemli tarihçi yazarlarından biri olan Kadir Mısıroğlu’nun vefatını teessürle öğrendim. Sayın Mısıroğlu'na Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kadir Mısıroğlu paylaşımı;




Ülkemizin önemli tarihçi yazarlarından biri olan Kadir Mısıroğlu’nun vefatını teessürle öğrendim. Sayın Mısıroğlu'na Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.


— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) 5 Mayıs 2019




Yorumlar