Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na seslendi!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 39. Geleneksel Birlik Vakfı İftarı'na katıldı. Erdoğan, katığı iftar programında isim vermeden YSK'nın İstanbul kararını eleştiren Gül ve Davutoğlu'na "Görüş farklılıklarımızın dava arkadaşlığımızın önüne geçmesine müsaade etmemeliyiz." dedi.

Abone ol
Abone ol 12 Mayıs 2019 04:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na seslendi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 39. Geleneksel Birlik Vakfı İftarı'na katıldı. Burada yaptığı konuşmasında Erdoğan, isim vermeden YSK'nın İstanbul kararını eleştiren Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na "Görüş farklılıklarımızın dava arkadaşlığımızın önüne geçmesine müsaade etmemeliyiz." diye seslendi.

23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimleri için herkese çok önemli görevler düştüğünü ifade eden Erdoğan, "Biz bugüne kadar tüm saldırıların üstesinden birbirimize kenetlenerek geldik, fitneyi aramıza sokmadık, kardeşliğimize asla leke sürdürmedik. İşte şimdi de şu anda karşımızda olan zihniyet bakıyorsunuz FETO'nun ağzıyla konuşuyor, bir yerlere mesaj veriyor. Görüş farklılıklarımızın dava arkadaşlığımızın önüne geçmesine müsaade etmemeliyiz. Bulunduğumuz makamlardan azade olarak, hepimiz inandığımız, yolunda ömrümüzü harcadığımız kutlu davamızın birer neferiyiz." diye konuştu.


Etiketler Abdullah Gül ve
Yorumlar