Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Başlama vuruşunu Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, siyaset ve futbol dünyasının ünlü isimler Diyarbakır Gençlik Festivali kapsamında sahaya çıktı. Başlama vuruşu Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi.

Abone ol
Abone ol 20 Ekim 2018 15:37

Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Okçular Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türk Telekom'un desteğiyle 18-21 Ekim'de Diyarbakır'da düzenlenecek festivalde bölge gençlerinin sanat, spor ve eğlenceyle buluşmaları sağlanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Stadyumu'nun açılışında konuştu. Erdoğan,' Bu gençlik yanımızda oldukça ulaşamayacağımız hedef yoktur. Kılıcınız keskin olacak ki vatanınıza ve özgürlüğünüze göz dikenlere fırsat vermeyeceksiniz' dedi. Erdoğan, konuşmasının ardından sahaya inerek Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak ‘ünlüler karması’ maçının başlama vuruşunu yaptı.

DAVETİYELER BİTTİ

Diyarbakır Stadyumu’nda yapılacak ‘Şöhretler Karması’ maçı için hazırlıkları tamamlandı. Etkinlik için hazırlanan 22 bin ücretsiz davetiyenin tamamına yakınının tükendiği, kalan bölümlerin ise güvenlik güçleri ve kent dışından gelen protokol üyelerine ayrılacağı belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır’a gelişi nedeniyle kentin bir çok bölgesi süslendi.

FORMA GIYECEK ISIMLER BELLI OLDU

AK Parti Milletvekili ve eski milli futbolcu Alpay Özalan ile Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal'ın organize ettiği etkinlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra politikacılar, STK temsilcileri ve futbolcular görev yapacak.Organizasyon kapsamındaki "Şöhretler Karması" maçında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başlama vurşunu sembolik olarak yaptı. Erdoğan, karşılaşmayı tribünden takip ediyor...

SAHADA YER ALACAK BAZI ISIMLER ŞÖYLE:

Şöhretler karması maçında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Haydar Ali Yıldız, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile Hürriyet ve Adalet Derneği Başkanı Taha Ayhan, eski futbolculardan Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Hamit Altıntop, Hasan Kabze, Ali Tandoğan, Yattara, Ayhan Akman, Serdar Kulbilge, Tolunay Kafkas, Faruk Atalay, Hayati Köse yer alıyor.


Yorumlar