Anasayfa /  Foto Galeri

Cumhurbaşkanı'nı görünce biranda önüne çıkmıştı! Maylo'nun hikayesi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, hayvan barınağını ziyareti sırasında yakından ilgilendiği 'Maylo' isimli köpeğin sahibi tarafından sokağa terk edildiği ortaya çıktı. Erdoğan'ın ziyareti sırasında bir anda ona yönelen Maylo'yu sahipleneceğini söylediği belirtildi.

Cumhurbaşkanı'nı görünce biranda önüne çıkmıştı! Maylo'nun hikayesi... - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Beykoz Belediyesi tarafından yaptırılan sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezi ile doğal yaşam alanı parkını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan incelemeleri sırasında yetkililerden bilgi aldı. Erdoğan gezisi sırasında barınağın maskotu olan Maylo adlı Jack Russell Terrier cinsi köpek ile top atarak oynadı.

Cumhurbaşkanı'nı görünce biranda önüne çıkmıştı! Maylo'nun hikayesi... - Sayfa 2

Erdoğan, o anları sosyal medya hesaplarından, "İsmi Maylo... Bugün ziyaret ettiğim, Beykoz Belediyemiz tarafından yapılan Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tanıştığımız sevimli bir dost...Her topu havada kaptı" notuyla paylaştı.

Cumhurbaşkanı'nı görünce biranda önüne çıkmıştı! Maylo'nun hikayesi... - Sayfa 3

Maylo'nun 7 ay önce sahibi tarafından sokağa terk edildiği ortaya çıktı. İhbar üzerine barınak çalışanları tarafından Beykoz Çavuşpaşa Mahallesi'nde sokaktan alınan Maylo,  o zamandan beri barınakta yaşıyor. 

Cumhurbaşkanı'nı görünce biranda önüne çıkmıştı! Maylo'nun hikayesi... - Sayfa 4

Maylo'yla ilgilenen veteriner teknisyeni Alper Çömlek, topa olan ilgisiyle köpeğin kısa sürede barınağın maskotu haline geldiğini belirtti.