Anasayfa /  Foto Galeri

Cumhurbaşkanı Karaman'daydı

Cumhurbaşkanı Karaman'daydı - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletin birbirine kenetlendikçe önüne set kurabilecek tek bir güç, hiçbir engel olmadığını belirterek, "Mesele aynı safta buluşan müminlerin arasında tefrikanın girmesine müsaade etmemektir" dedi.

Cumhurbaşkanı Karaman'daydı - Sayfa 2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uçakla geldiği Konya Havaalanından helikopter ile Karaman'a geçerek, partisinin Karaman 6. Olağan Kongresi'nde partililerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Karaman'daydı - Sayfa 3

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenen kongrede konuşan Erdoğan, 15 Temmuz’da Ankara'da şehit olan Karamanlı Muhammet Yalçın'ı anarak, "Şehit olduğunda henüz 22 yaşında umutlarla dolu bir üniversite öğrencisiydi. Darbecilerin bombalarının hedefi olduğunda babasıyla telefonla görüşüyordu. Tıpkı diğer 250 şehidimiz gibi Muhammet de alçakça, kalleşçe vuruldu. Şimdi bu Muhammet’in kanını döken insan müsveddeleri mahkemelerde tek tek hesap veriyor. Acımak yok, acırsak acınacak hale geliriz. Kardeşlerim son FETÖ’cü de hukuk önünde hesap verene kadar bu katil sürüsünün peşini bırakmayacağız.

Cumhurbaşkanı Karaman'daydı - Sayfa 4

Dünyanın neresine kaçarsa kaçsınlar, nereye sığınırsa sığınsınlar nefesimizi daima enselerinde hissedecekler. Hukuk, demokrasi ve meşruiyet içerisinde adaletin tecellisi için gayret edeceğiz. O gece biz çağrımızı yaptığımızda çağrımıza karşı binler, on binler meydanlara yürüdüyse bunun sebebi var.