Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuruluşundan Günümüze Milletvekilleri ve İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor.

Abone ol
Abone ol 21 Mart 2022 19:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Milletvekili ve il başkanı olarak bu davaya eşsiz katkılar vermiş sizler üzerine, emeğiyle gayretiyle partiye hizmet etmiş arkadaşlarımıza şükran sunuyorum. Sık sık tekrarladığımız tespitimiz var; AK Parti milletin partisidir. AK Parti'yi kuran da iktidara getiren de, verdiği tüm mücadelede dimdik yanında duran milletimizdir. Böyle olduğu için de AK Parti'nin kadro değişimlerinin bayrak değişimi olarak gördüğümüzü söylüyoruz. Beraber görev yaptığınız, şehrinize, ülkemize hizmet ettiğiniz herkes bu bayrak yarışında yer almıştır.

"Güçlendirmek için davet beklemez"

Partimizi medeniyetimizin, tarihimizin ve ülkemizin tüm birikimini ortaya koyan bir resim olarak nitelendiriyorum. Bu resimden hangi kısmı dışarıda bırakırsanız bırakın orada büyük bir eksiklik ortaya çıkar. Ağustos ayında 21. yılını geride bırakacağımız AK Partimizin çatısı altında sorumluluk üstlenmiş tüm kardeşlerimizedir. İnsan kendi evine gitmek, kendi evine sahip çıkmak, güçlendirmek için davet beklemez.

"Mücadele bayrağı yükseltelim"

Sadece partimizin değil, ülkemizin de en kıymetli birikimi, en önemli tecrübesi, paha biçilemezi işte buradadır. Ne parti olarak ne ülke olarak böyle bir hazineye sırt çeviremeyiz. Haklı haksız gerekçe, sizlerin AK Parti ve ülkenin mücadelesinin dışında tutmaya bahanesi olamaz. Anadolu'yu kendimize, dervişiyle abdalıyla birlikte vatanda yaptık. Türkiye'yi küresel ve yerli vesayet güçlerinin, darbecilerin geri kalmışlığından AK Partimizin verdiği mücadeleyle hep birlikte kurtardık. Birlikte daha kararlı bir şekilde mücadele bayrağı yükseltelim diyorum.

"Vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmemek boynumuz borcudur"

Hayat pahalılığına karşı vatandaşlarımızı koruma altına alacak politikalara yöneldik. Elektrik, doğal gaz ve akaryakıt desteği için geçen yıl 165 milyar liralık kaynak kullandık. Vergi kayıplarıyla bu rakam 200 milyar liranın üzerindedir. Vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmemek boynumuzun borcudur. 

Türkiye'yi hak ettiği yere inşallah çıkartacağız.

Yorumlar