Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Gara tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Ankara 7.Olağan İl Kongresi, Ordu - Şanlıurfa İl Kongrelerinde konuştu

Abone ol
Abone ol 17 Şubat 2021 14:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Ankara 7.Olağan İl Kongresi, Ordu - Şanlıurfa İl Kongrelerinde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Ankara 7.Olağan İl Kongresi, Ordu - Şanlıurfa İl Kongrelerinde konuşuyor.. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları...

Bugün Ankara İl Kongremizle beraber Ordu ve Şanlıurfa İl Kongrelerimizi de gerçekleştiriyoruz. Bugünkü kongremizle birlikte 72 il kongremizi tamamlamış oluyoruz.

AK Parti ülkemizin temsik kabiliyeti en yüksek partisidir. Her seferinde iftiranın dozunu artırsalar da milletimizin partimize güveninin önüne geçemiyorlar. Birlikte ve beraberliğimizin simgesi Cumhur İttifakı da her geçen gün daha da güçleniyor. 

Hal böyleyken kendi yaptıkları her kurultayı birer gladyatör arenasına dönüştürenlerin AK Parti kongresine çamur atmasını tebessümle karşılıyorum. FETÖ taktikleriyle bizim şu coşkumuzu örselemek isteyenler boşuna uğraşıyor. Sabah söyledikleri yalanlar akşam olmadan ellerinde paylıyor. Her defasında iktidarın dozunu arttırsalar da milletimizin partimize yönelik teveccühünün önüne geçemiyorlar.

Kılıçdaroğlu'na Gara tepkisi

Utanmadan sıkılmadan Cumhurbaşkanına fatura kesmeye kalkıyorsun. Senin bu yaklaşımlarında biz bu ülkede terörizmi durmayacağız. Sen teröristlerle kol kola yürüyebilirsin. Kılıçdaroğlu, seni bilgilendirmesi için bakanlarımı gönderiyorum, ama sen buna layık değilsin. Biz teröristlere karşı Gara'da, Cuci'de, Tendürek'te mücadelemizi sürdüreceğiz. Teröristlere o inlerini mezar edeceğiz. Bay Kemal acaba sen Diyarbakır annelerinin feryatlarını duydun mu? 6 yıldır şehitlerimizi yakından takip eden bizlere nasıl "Bunların sorumlusu Cumhurbaşkanı'dır" dersin?

Baş veriririz, teröristlere baş eğmeyiz

Teröristlere karşı Gara'da, Cudi'de, Tendürek'te, Bestler Dereler'de mücadelemizi sürdüreceğiz, sen de tribünlerden seyret. Hırsları için Türkiye düşmanlarına el açan müstevlilere inat biz bu mücadeleyi milletimizle birlikte veriyoruz. Bay Kemal bir kere "terörist" de. Ama diyemezsin. Kılıçdaroğlu bilsin ki baş veririz ama onlar gibi teröristler ve destekçileri karşısında baş eğmeyiz. Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık. Biz bu yola bölgesinde ve dünyada lider ülke hedefiyle çıktık. Milletimizin teveccühünü hiç bir zaman boşa çıkarmadık. Son nefesimizi verene kadar Allah bizi ülkeye ve millete hizmet yolunda ayırmasın diye dua ediyorum.

Salgına yönelik açıklama

Devlet olarak salgının ilk günlerinden itibaren yurt içinde ve yurt dışında hiçbir vatandaşımızı sahipsiz bırakmadık. Salgın nedeniyle yapmak zorunda kaldığımız kısıtlamaların esnaf, çalışanlar üzerindeki yükün farkındayız. Bu yükü azaltmak için birçok destek paketi açıkladık. Akşam aldığımız kararları da Kabine toplantısının ardından açıklayacağız.

Şehir hastanelerimiz başta olmak üzere sağlık tesislerimiz salgınla mücadelede baş rol oynadı. İsraf dedikleri, ne gerek var diyerek çamur attıkları bu hastaneler onbinlerce vatandaşımızın hayatının kurtulmasına vesile oldu.

 

Yorumlar