Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gıda'da KDV indirimi açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...

Abone ol
Abone ol 14 Şubat 2022 11:24

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; Geniş bir heyetle Abu Dabi'ye hareket edeceğiz. İlişkilerimizde yeni bir dönemi başlattık. Aralık ayında dışişleri bakanımız, Ocak ayında meclis başkanımız emirlikleri ziyaret ettiler. Bu ziyaretimle yakaladığım ivmeyi geliştirmeyi, ilişkileri hak ettiği seviyeye ulaşması için gerekli adımları atmayı hedefliyoruz.

BAE ile dostluğumuzun ve kardeşliğimizin yeni 50 yılına şekil verecek adımları ziyaretim sırasında beraberce atacağız. Körfez Bölgesi'ndeki tüm kardeş ülkelerin güvenliğini ve istikrarını kendimizinkinden ayrı görmüyoruz. Görüşmeler ve imzalayacağımız anlaşmalarla önemli mesafe alacağımıza inanıyorum. Emirliklerdeki önde gelen yatırımcılarla da bir araya geleceğim.

KORONAVİRÜSE YAKALANAN EMİNE ERDOĞAN'IN SAĞLIK DURUMU

Eşim bu ziyarette benimle beraber olamayacak. O pozitif. Şu anda eşim tedavisine devam ediyor. Hamdolsun haff bir şekilde süreci devam ettiriyor. İnşallah o da kısa zamanda bu süreci atlatacaktır.

TEMEL GIDADA KDV İNDİRİMİ

Gerek Hazine ve Maliye Bakanım, gerek Ticaret Bakanım açıklamalarını yaptılar. Kurduğumuz denetim ekipleri ile beraber attığımız bu adımlara karşı ters adımlar atanlara karşılık şiddetli cezai müeyyideyi uygulayacağız. Vatandaşımızı ezmeye, arzu edilmeyen süreci işletenlere karşı müeyyidelerimiz ağır olacaktır.

 

 

Yorumlar