Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Atatürk ve Şakir Zümre paylaşımı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 20.23’te Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, “Ülkemizin ve medeniyetimizin kazanımları üzerinde yükselteceğimiz Türkiye Yüzyılı vizyonu ile asırlık hamleler hayata geçecek, hayallerimiz inşallah bir bir gerçek olacak“ ifadelerini kullandı...

Abone ol
Abone ol 27 Ekim 2022 00:21

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından “Türkiye Yüzyılı” mesajıyla, Türk savunma sanayiinin mihenk taşlarından Şakir Zümre’nin hikayesinin anlatıldığı filmi paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 20.23’te yaptığı paylaşımda, “Ülkemizin ve medeniyetimizin kazanımları üzerinde yükselteceğimiz Türkiye Yüzyılı vizyonu ile asırlık hamleler hayata geçecek, hayallerimiz inşallah bir bir gerçek olacak“ ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca “Yüzyıllık Hayaller, Asırlık Projeler” temasıyla başlatılan “Türkiye Yüzyılı” serisinin ilk filmi, savunma sanayiinin mihenk taşlarından Şakir Zümre hakkında hazırlandı.

ŞAKİR ZÜMRE DETAYI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, filme ilişkin paylaşımında, “Türk savunma sanayiinin mihenk taşlarından biri olan Şakir Zümre’nin 100 yıl önce kurduğu hayaller, bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın iradesiyle bir bir hayata geçiyor. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, nice büyük projelere, nice büyük zaferlere” ifadelerini kullandı.

CUMA GÜNÜ AÇIKLANACAK

AK Parti’nin ülkenin ikinci yüzyılına dair yeni program ve hedeflerin yer aldığı "Türkiye Yüzyılı" vizyonunu cuma günü kamuoyuyla paylaşacak.

Yorumlar