Anasayfa /  Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aşı açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aşı tedariğinde ben herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı kabul etmiyorum. Şu anda elimizde aşımız var, yeteri derecede var. Şu anda yine yaptığımız görüşmelerle Sputnik aşısı inşallah geliyor, gelecek. Biontech, Almanya'dan onun verilmiş sözü var. O da inşallah gelecek" dedi.

Abone ol
Abone ol 30 Nisan 2021 14:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aşı tedariğinde ben herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı kabul etmiyorum. Şu anda elimizde aşımız var, yeteri derecede var. Şu anda yine yaptığımız görüşmelerle Sputnik aşısı inşallah geliyor, gelecek. Biontech, Almanya'dan onun verilmiş sözü var. O da inşallah gelecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Aşı tedariğinde ben herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı kabul etmiyorum. Şu anda elimizde aşımız var, yeteri derecede var. Şu anda yine yaptığımız görüşmelerle Sputnik aşısı inşallah geliyor, gelecek. Biontech, Almanya'dan onun verilmiş sözü var. O da inşallah gelecek.

CENEVRE'DEKİ KIBRIS GÖRÜŞMELERİ

Güney Kıbrıs'a güvenmiyorum, inanmıyorum. Onlar hiçbir zaman dürüst davranmadılar. Şimdi 2-3 ay sonrasına atıldı ve ben yine bir netice alınabileceğine ihtimal vermiyorum. Çünkü dürüst değiller.

Yorumlar