Anasayfa /  Foto Galeri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz! Fotoğrafın detayları ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize’de 2003 yılında açılışını yaptığı hastanede kucağına aldığı yeni doğan Selen Gülel, 18 yıl sonra Erdoğan'ın karşısına sporcu olarak çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz! Fotoğrafın detayları ortaya çıktı - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın 2003 yılında Başbakan olduğu dönemde Rize'de açılışını yaptığı hastanede doğan Selen Gülel, 18 yıl sonra Erdoğan'ın karşısına modern pentatlonda Türkiye birincisi ve dünya üçüncüsü milli sporcu olarak çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan büyük sürpriz yaşarken, o anları anlatan Selen Gülel, "Cumhurbaşkanı ile bebeklik fotoğrafımı gördüğümde her zaman 'Bir daha yan yana gelebilir miyiz?' diye düşünüyordum. O hayal gerçek oldu" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz! Fotoğrafın detayları ortaya çıktı - Sayfa 2

Recep Tayyip Erdoğan, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Milli Sporcu Bursu Tanıtım Toplantısı'nda sporcularla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz! Fotoğrafın detayları ortaya çıktı - Sayfa 3

Erdoğan'ın, Rize'de 2003 yılında Başbakan olduğu dönemde açılışını yaptığı hastanede kucağına aldığı yeni doğan Selen Gülel de 18 yıl sonra karşısına modern pentatlonda Türkiye birincisi ve dünya üçüncüsü milli sporcu olarak çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz! Fotoğrafın detayları ortaya çıktı - Sayfa 4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyük sürpriz yaşadı. Erdoğan'ın o yıllarda kucağına aldığı Selen bebekle çekilmiş fotoğraf karesi törene damga vurdu.