Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trabzon'da önemli açıklamalar: ''Yanlışlar devam ettikçe bu bedelleri ödeteceğiz''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'daki mitingde halka seslendi: ''Paraları Kandil'e gönderenlere biz müsaade etmeyiz. Onun için kayyumlar. Bundan sonraki süreçte de bu tür yanlışları devam ettikçe bu bedelleri ödeteceğiz" dedi.

Abone ol
Abone ol 02 Mart 2019 16:25

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimler öncesinde Türkiye'yi karış karış gezip, gündeme ilişkin konularda açıklamalar yapıyor.

İşte Erdoğan'ın Trabzon'daki konuşmalarından satır başları...

- Buradan tüm Trabzon'a selamlarımı yolluyorum. Gözbebeğimiz Karadeniz'e selam olsun. Milletin partisi, milletin adamına ve Cumhur İttifakı'na sahip çıktığınızı çok teşekkür ediyorum. Siz dağ gibi yanımızda durdunuz. Biz de milletimize kastedenleri inlerinde yok ettik. Onlar kaçacak biz kovalayacağız. Durmak yok yola devam. Bu ülkede bizim milletimizin huzuruna kastedenleri evelallah yok edeceğiz. Türkiye'ye sesleniyorum.

- Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Irak'ın kuzeyinde Kürdistan var. Git oraya. Diyorum ki, kardeşlerim bu ülkeyi bölmek isteyenlerle nasıl oluyor da beraber yürüyorsunuz. Gelin hep beraber 31 Mart'ta sandıklarda bunlara güzel bir Osmanlı tokadı vuralım. Onlar bizim arkamızda PKK, YPG var diyor. Bizim arkamızda ise hamdolsun millet var. Hak var. Kapı kapı dolacağız. Durmak yok, yola devam."

- Bunlara devlet para verdi. Bu alçaklar çukur kazdı. Binaları, tünellerle birbirine bağladı. Bu paraları Kandil'e gönderdiler. Biz buna müsade etmeyiz. Bunun için Kayyum atadık. Bunlar yargılandı. Bunların bu tür yanlışları devam ettikçe bedelleri ödetilecek.


Yorumlar