Anasayfa /  Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan'ın sonunda çifte bayram...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonrası açıklamalarda bulundu. Koronavirüs vaka ve ölüm sayısının her geçen gün azaldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İyileşen hasta sayısının yeni hasta sayısını geçmesi önemli bir kırılmadır" dedi.

Abone ol
Abone ol 27 Nisan 2020 19:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonrası açıklamalarda bulundu. Türkiye'de koronavirüsle mücadelede atılan adımları açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vaka ve ölüm sayılarının her geçen gün azaldığına dikkat çekerek,"İyileşen hasta sayısının yeni hasta sayısını geçmesi önemli bir kırılmadır" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Test sayısında 1 milyona doğru ilerlerken, ölüm ve vaka sayımız her geçen gün azalıyor. İyileşen hasta sayımızın vaka sayısını geçmesi olumlu bir dönemdir.İyileşen hasta sayısının yeni hasta sayısını geçmesi önemli bir kırılmadır. Koronavirüste inşallah Ramazan'ın sonunda çifte bayram yapmayı umut ediyoruz.

Yurt dışında yerleşik olmayan eğitim, umre veya kısa süreli seyahat için gitmiş olan 40 bine yakın vatandaşımızı yurduna getirdik. Önce karantinaya aldık, sonra da evlerine gönderdik.

Yorumlar