Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri'de konuşuyor canlı izle

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kayseri mitinginde halka sesleniyor.

Abone ol
Abone ol 08 Haziran 2018 17:54

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan: Birinci çıkamazsan bu işi bırakmaya hazır mısın?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kayseri mitinginde halka seslendi. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi eleştiren Erdoğan, "Bay Muharrem eğer sen bu seçimlerden birinci çıkamazsan bu işi bırakmaya hazır mısın?" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir’den sonra gittiği Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan mitingde konuştu.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye yüklenen Erdoğan, “Sen iyisi mi fizik öğretmenliğine devam et” diye seslendi. Erdoğan, 16 yıl önce AK Parti’yle siyasete Kayseri’den çıktığını söyleyerek, “Erciyes gibi dik duruşlu Kayseri. Cumhuriyet şehri Kayseri. Sanayisiyle, ticaretiyle, eğitimiyle Türkiye’nin lokomotifi Kayseri. Yoldaşım, dava ve kader arkadaşım Kayseri. Biliyorsunuz yola buradan başladık. Siz bizi hiç yalnız bırakmadınız. Şimdi bir kez daha Kayseri’nin desteğine ihtiyacımız var. 24 Haziran’da bu seçimle yeni yönetim sistemine ilk adımını atacak. Bunun için tercihlerimizi çok dikkatli yapmalıyız” diye konuştu.

“TÜRKİYE ŞAHLANACAK”

24 Haziran seçimleriyle ilgili konuşan Erdoğan, “Kimlerin kimlerle olduğunu siz çok iyi biliyorsunuz. Hayatta bir araya gelmeleri mümkün olmayanlar nasıl bir araya geldiler görüyorsunuz. Kayseri’de bu CHP’ye oy çıkacak mı? Öyleyse iyi çalışacağız. İnşallah sizlerin desteğiyle Türkiye şahlanacak. Seçimler demokrasinin er meydanıdır. Biz bu meydana kimsenin gölgesi olarak çıkmıyoruz. Biz kendi irademizle rakiplerimize meydan okuyoruz. Seçim meydanlarında yaptıklarımızı anlatıyoruz. Peki diğerleri ne anlatıyor? Palavra. Ülkemiz nasıl eskiye döndüreceklerini anlatıyorlar? Söyleyince de ‘Biz öyle demek istemedik’ diyorlar. Biz bunların cibilliyetini çok iyi biliyoruz” ifadelerini kullandı.

“GİDECEK YERİ YOK”

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye sık sık seslenen Erdoğan, “Bunların gidecek yeri yok. Uçak fabrikası vardı orayı kapatıp gaz fabrikası yaptılar. Siz bu ülkeyi bunlara mı teslim edeceksiniz? Bugüne kadar terörle mücadeleyle ilgili bir şey duydunuz mu? Muharrem’den böyle bir şey duydunuz mu? Bay Muharrem, Edirne’de gidip cezaevinden birini ziyaret ediyor. 53 Kürt kardeşimizin ölümüne neden olan Selahattin Demirtaş değil miydi? 200 bin sığınmacı topraklarına döndü, dönmeye devam ediyor” diye konuştu.

“BİRİNCİ ÇIKMAZSAN BIRAKMAYA HAZIR MISIN?'”

‘Kayseri CHP’ye milletvekili vermemeli’ diyen Erdoğan, “AK Parti buradan gümbür gümbür çıkmalı. Kayseri’nin 10 milletvekili var. Bay Muharrem ‘Fizik öğretmeniyim’ diyor. Sen fizik öğretmenliğine devam et. Bay Muharrem eğer sen bu seçimlerden birinci çıkamazsan bu işi bırakmaya hazır mısın? Görelim bakalım. Sen bırakmazsın. Siz icazeti aynı yerden alıyorsunuz, Pensilvanya” dedi.

“BUGÜNE KADAR SADECE HİZMET YAPTIK”

Ülkeye hizmet ettiklerini belirten Erdoğan, “Biz bugüne kadar milletimize sadece hizmet yaptık. Demokrasimizi güçlendirerek hizmet etti. Ülkemizi 16 yılda 3,5 kat büyüterek hizmet ettik. Önümüzdeki süreçte 2 kat daha büyütmek için hizmete talip olduk. Kayseri’ye son 16 yılda 23, 5 katrilyon yatırım yaptık. Bunlar bunu bilmez. Eğitimde 4 bin 337 yeni derslik kazandırdık. Biz hükümete geldiğimizde öğrencilerimiz 45 lira alıyorlardı, biz bunu 470 liraya çıkardık. Sağlıkta 42 adet sağlık tesisi yaptık” şeklinde konuştu. 




Etiketler erdogan kayserıde
Yorumlar