Anasayfa /  Foto Galeri

Cumhurbaşkanı adaylarının gençlik halleri kim kimdir

Cumhurbaşkanı adaylarının gençlik halleri kim kimdir - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı adaylarının gençlik halleri kim kimdir

Cumhurbaşkanı adaylarının gençlik halleri kim kimdir - Sayfa 2

24 Haziran cumhurbaşkanlığı seçimlerine günler kala cumhurbaşkanı adayı olan siyasi liderleri daha yakından tanımaya ne dersiniz? Her zaman siyasi kimlikleriyle görmeye alıştığınız liderler sizce siyasete atılmadan önce neler yapıyordu? 24 Haziran cumhurbaşkanlığı seçimlerine günler kala cumhurbaşkanı adayı olan siyasi liderleri daha yakından tanımaya ne dersiniz? Her zaman siyasi kimlikleriyle görmeye alıştığınız liderler sizce siyasete atılmadan önce neler yapıyordu?

Cumhurbaşkanı adaylarının gençlik halleri kim kimdir - Sayfa 3

RECEP TAYYİP ERDOĞAN: 26 Şubat 1954'te İstanbul'da doğan Recep Tayyip Erdoğan aslen Rizeli. 13 yaşında Rize’nin Güneysu ilçesinden İstanbul’a göç ettiğinde Kasımpaşa semtine yerleşti. 1'i kız olmak üzere 4 kardeşi bulunan Recep Tayyip Erdoğan 1965 yılında Kasımpaşa Piyale İlkokulu'ndan, 1973 yılında ise İstanbul İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Fark dersleri sınavını vererek Eyüp Lisesi'nden de diploma aldı.

Cumhurbaşkanı adaylarının gençlik halleri kim kimdir - Sayfa 4

Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Okul numarası 2443 olarak gizüken Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmara Üniversitesi’nden verilen diplomasında öğrenci numarası, 8345 olarak görülmektedir.