Anasayfa /  Foto Galeri

Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz trans birey olduğunu açıkladı

'Çukur' dizisinde canlandırdığı 'Timsah Celil' karakteriyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, trans olduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz trans birey olduğunu açıkladı - Sayfa 1

Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirdi haberleri gündeme bomba gibi düştü. Çukur dizisinin ardından büyük bir ün kazanan ve Tik tok hesabından da büyük bir kitle oluşturan Timsah Celil travesti mi? Timsah Celil'in gerçek adı Ahmet Melih Yılmaz son hali ne oldu? Çukur Timsah Celil kadın mı oldu? İşte tarafımıza yöneltilen soruların yanıtları...

Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz trans birey olduğunu açıkladı - Sayfa 2

Yılmaz'ın, 2020 yılında Adana Altın Koza Film Festivali'nde Umut Veren Genç Erkek Oyuncu ödülünü alırken "Bir de bunun Umut Veren Kadın Oyuncu ödülünü alırsam bu iş benim için tamamdır" dediği ortaya çıktı.

Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz trans birey olduğunu açıkladı - Sayfa 3

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, geçen yıl rol aldığı Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakteriyle dikkat çekti. 

Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz trans birey olduğunu açıkladı - Sayfa 4

Birçok sinema filmi ve dizide rol alan Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı görüntüyle trans birey olduğunu açıkladı.