Anasayfa /  Foto Galeri

Çukur'la ilgili müjdeli haberi ‘Veda etmek zor geldi’ diyerek Aras Bulut İynemli verdi

SHOW TV’nin fenomen dizisi ‘Çukur’ dizisinin hayranlarına müjde veren Aras Bulut İynemli, 4 sezonluk Çukur dizisinin belgeselinin de çekileceğini açıkladı. İşte Yamaç Koçavalı’nın açıklamalarının detayları..

Çukur'la ilgili müjdeli haberi ‘Veda etmek zor geldi’ diyerek Aras Bulut İynemli verdi - Sayfa 1

Show TV’de ekranlara gelen Çukur dizisi, 7 Haziran’da ekrana gelen final bölümüyle ekrana veda etmişti. Dizinin final sahnesinde daha önce Çukur’dan ayrılan Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz, Mustafa Üstündağ ve Öner Erkan da rol almıştı.

Çukur'la ilgili müjdeli haberi ‘Veda etmek zor geldi’ diyerek Aras Bulut İynemli verdi - Sayfa 2

4 sezonluk ekran macerasını sürpriz bir finalle noktalayan Çukur’un yıldızı Aras Bulut İynemli, bir mesaj veda mesajı paylaştı. Ünlü oyuncu veda mesajında dizinin hayranlarını sevindirecek bir sürprizi de açıkladı.

Çukur'la ilgili müjdeli haberi ‘Veda etmek zor geldi’ diyerek Aras Bulut İynemli verdi - Sayfa 3

Ünlü oyuncu, “Çukur’a veda” başlıklı mesajında, son set günlerinde ekip arkadaşlarıyla çekilen fotoğraflarını da paylaştı. İynemli paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Çukur'la ilgili müjdeli haberi ‘Veda etmek zor geldi’ diyerek Aras Bulut İynemli verdi - Sayfa 4

“Biraz beklemek istedim. Özellikle bugünü bekledim, veda etmek zor geldi. Çukur… 4 koca yıl… Her hafta… Güzel, değerli ve uzun yol… Yol önemlidir insan hayatında… Her zaman hikayelerin gücüne inandım. Hikayelere hizmet etmek en değerli isteğim oldu. Biz öyle bir hikâyede buluştuk ki hepimizi içine aldı. Herkese böyle ekip, böyle hikâye nasip olmaz diye var olduk içinde… O yüzden iyi ki varsın, teşekkür ederim Gökhan Horzum.