Anasayfa /  Foto Galeri

Çukur'da yaprak dökümü! Üç önemli isim diziye veda etti

Show TV'de ekrana getirilen başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Necip Memili'nin rol aldığı Çukur dizisi 110. bölümü ile izleyenlerle buluştu. Çukur'un 110. bölümünde adeta yaprak dökümü yaşanırken Süreyya Erdenet karakterine hayat veren Filiz Taçbaş, Ogeday Erdenet'i canlandıran Baki Davrak ile Nehir'i canlandıran Hazal Subaşı kadrodan ayrıldı. Üç ismin kadrodan ayrılması sosyal medyada büyük ses getirdi.

Çukur'da yaprak dökümü! Üç önemli isim diziye veda etti - Sayfa 1

Çukur, 4 Aralık pazartesi akşamı 110. bölümü ile ekrana getirildi. Aras Bulut İynemli ve Necip Memili gibi başarılı isimlerin rol aldığı Çukur dizisinde üç önemli isim diziye veda ederek yaprak dökümü yaşattı.

Çukur'da yaprak dökümü! Üç önemli isim diziye veda etti - Sayfa 2

Çukur 110. son bölümde Olga'yı öldüren Seren bu defa da babasının katili olarak suçladığı Süreyya'yı vurdu. Ogeday ve Kulkan'ın annesi Süreyya rolünü canlandıran Filiz Taçbaş diziye veda etti.

Çukur'da yaprak dökümü! Üç önemli isim diziye veda etti - Sayfa 3

Ogeday'ı kaçıran Koçovalılar, Kulkan'ı tuzağa düşürür ve kurtulmak için kendine uzatılan iple yukarı çıkar. Ancak çıktığında abisi Ogeday'ı ağaçta asılmış halde görür. Bu şekilde Ogeday Erdenet karakteri ile izleyici karşısına çıkan Baki Davrak da Çukur'a veda etti.

Çukur'da yaprak dökümü! Üç önemli isim diziye veda etti - Sayfa 4

Yamaç'a bir mektup bırakarak kaçan Nehir, İstanbul'u terk etti. Nehir rolündeki Hazal Subaşı da diziden ayrıldı. Nehir'in veda sahnesi ise geceye damda vuran anlardan oldu.