Anasayfa /  Foto Galeri

Çukur'da izleyiciyi şoke eden ayrılık! Ünlü isim diziye veda ediyor

Show TV'nin pazartesi akşamlarına damda vuran fenomen dizisi Çukur'un, bu akşam ekrana gelecek olan 123. bölümünde şoke eden bir ayrılık yaşanacak. Ünlü oyuncu, başından beri yer aldığı projeye veda edecek.

Çukur'da izleyiciyi şoke eden ayrılık! Ünlü isim diziye veda ediyor - Sayfa 1

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un merakla beklenen 123. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Sezon sonunda final yapacak olan Çukur'un yeni bölümünde Celasun'un iple boğulduğu sahneler dikkat çekti.

Çukur'da izleyiciyi şoke eden ayrılık! Ünlü isim diziye veda ediyor - Sayfa 2

Çukur'da uzun süredir rol alan Kubilay Aka'nın sezon bitmeden diziden ayrılıyor. Yaz aylarında yeni bir diziyle ekranlara dönecek olan Aka'nın canlandırdığı Celasun karakteri şok bir saldırıya uğruyor.

Çukur'da izleyiciyi şoke eden ayrılık! Ünlü isim diziye veda ediyor - Sayfa 3

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Kubilay Aka, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, Genco Özak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Çukur'da izleyiciyi şoke eden ayrılık! Ünlü isim diziye veda ediyor - Sayfa 4

Çukur bu akşam 4. sezonun 31. bölümüyle ekrana gelecek. Yamaç’a bir türlü engel olamayan Amca ve Vartolu arasında sonunda ipler gerilecek ve Vartolu, Yamaç’ı durdurmak için harekete geçecek.