Anasayfa /  Magazin

Çukur'un 'Beyefendi'si Burak Sergen'den Erdal Beşikçioğlu için şok sözler!

Reyting rekortmeni dizi Çukur'da Beyefendi karakterine hayat veren Burak Sergen, daha önce polemik yaşadığı oyunucu Erdal Beşikçioğlu için sert ifadeler kullandı.

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2018 14:00

Çukur dizisinde Beyefendi rolündeki Baykal karakterine hayat veren Burak Sergen, tiyatro oyunu için polemik yaşadığı Erdal Beşikçioğlu için bir daha aynı projede yer almayacağını açıkladı.

Burak Sergen, geçtiğimiz yıl ‘Quills- Tüy Kalemler’ oyununun kadrosundan çıkarttığı için arasının açıldığı Erdal Beşikçioğlu hakkında konuştu.

"ALLAH KORUSUN"

Beşikçioğlu'nun yıllar önce kendisinin öğrencisi olduğunu söyleyen Sergen,“Tekrar aynı projede yer alır mısınız?” sorusuna, “Onunla aramız hiçbir zaman tatlı olmayacak" dedi. Sergen, "Benim öğrencimdi, dostum değil. Allah korusun, bir daha mı?” ifadelerini kullandı.

yD40BwW7iEK1GgoFSPOVLQ

NE OLMUŞTU?

“Quills-Tüy Kalemler”, geçen ay Sergen ile Beşikçioğlu’nu karşı karşıya getirmiş ve Sergen, hiç habersiz kendisini kadrodan çıkarıp rolünü üstlendiğini öne sürdüğü Beşikçioğlu için “Bir ego sarmalı içinde” demişti.

Beşikçioğlu ise şu sözlerle karşılık vermişti: “Herkes sahneye dediğim zaman sahneyi terk edersen olmaz. Karşımda kocaman bir çocuk varmış."

SC8K46S2Ak2JEiyLAst4FQ





Süperhaber


Etiketler burak sergen
Yorumlar