Anasayfa /  Foto Galeri

Çukur Survivor Maraşlı Yasak Elma Kağıt Ev'e reyting şoku! Zirvenin sahibi bakın kimin oldu

Yasak Elma, Çukur, Uyanış Büyük Selçuklu ve Maraşlı dizileri 3 Mayıs 2021 Pazartesi reyting sonuçları için yarıştı. Haftanın ilk gününde ekranda olan projeler içerisinden hangisinin daha çok tercih edildiği izleyicilerin tercihleri ile belirlendi. Peki, pazartesi total reyting sonuçları nasıl şekillendi ve ab reyting sıralaması içerisinde kim birinci oldu?

Çukur Survivor Maraşlı Yasak Elma Kağıt Ev'e reyting şoku! Zirvenin sahibi bakın kimin oldu - Sayfa 1

3 Mayıs 2021'in reyting sonuçları Kağıt Ev, Survivor, Maraşlı, Yasak Elma ve Çukur'u hüsrana uğrattı.

Çukur Survivor Maraşlı Yasak Elma Kağıt Ev'e reyting şoku! Zirvenin sahibi bakın kimin oldu - Sayfa 2

Ender, Kaya’ya destek olmak için tüm geçmiş hesaplaşmalarını bırakarak onun yanında oldu.  Hasan Ali ise Şahika’nın ölümünü hisseleri almak için fırsat bilip ve harekete geçtiği Yasak Elma'nın dün akşamki bölümü reytinglerde zirve yarışından koptu. 

Çukur Survivor Maraşlı Yasak Elma Kağıt Ev'e reyting şoku! Zirvenin sahibi bakın kimin oldu - Sayfa 3

Ünlüler ve gönüllüler, haftanın ilk ve büyük ödülü yarışında karşı karşıya geldi. Son oyunlarda sık sık kaybeden ünlüler, neredeyse yenilmez olan gönüllüler karşısında yarıştı. Ünlüler dokunulmazlık oyunlarının ardından ödül oyununu almak için ter döktüğü Survivor dün akşamki reytinglerle ilk 10'a giremedi.

Çukur Survivor Maraşlı Yasak Elma Kağıt Ev'e reyting şoku! Zirvenin sahibi bakın kimin oldu - Sayfa 4

Kızları Cemre’nin korkunç bir şekilde öldürdüğü İnci’nin oğlu Mert’in sevgilisi olduğunu öğrenen Aylin büyük bir şok yaşadı. Aylin, kocasının oğlunun sevgilisiyle bir gönül ilişkisi içinde olduğunu zannettiği Kağıt Ev reytinglerde ilk 10'a giremeyen bir diğer program oldu.