Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Çukur dizisi Timsah Celil canlandıran Ahmet Melih Yılmaz kimdir?

Show TV'nin reyting rekortmeni fenomen dizi Çukur her pazartesi izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Çukur'dan ayrılan 3 önemli ismin yerine gelecek isimlerde merak konusu oldu. Diziye dahil olan 'Timsah Celil' ise merak Çukur hayranları tarafından aranmaya başlandı. Peki dizide Timsah karakterini canlandıracak olan Ahmet Melih Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi? İşte genç oyuncu hakkında merak edilenler

Abone ol
Abone ol 16 Nisan 2019 02:00

Çukur Timsah'ın Gerçek İsmi, Yaşı, Nereli Ve Timsah hakkında merak edillen bilgiler 15 Nisan 2019 Pazartesi günü dizinin 28. bölümünde dizinin oyuncu kadrosuna Timsah lakaplı katili canlandıracak oyuncunun gerçek adı Ahmet Melih Yılmaz'dır.

1 Ocak 1989 yılında hayata gözlerini açan oyuncu dil tarih coğrafya fakültesi tiyatro bölümü mezunudur. Oğlak burcu ve 30 yaşında olan Ahmet Melih Yılmaz ilk kez kamera karşısına 2010 yılında "Felaket" isimli kısa film sayesinde geçmiştir.

En sonra yer aldığı yapım ise 2019 yılında yayınlanan "Gölgeler İçinde" isimli sinema filminde "Ati" karakterine hayat vermişti. dilerseniz şimdi bu yakışıklı oyuncunun yer aldığı tüm dizi ve filmleri madde madde verelim.

Ahmet Melih Yılmaz'ın Yer Aldığı Dizi Ve Filmler

2019- Çukur – Timsah

2019 – Gölgeler İçinde – Ati

2018 – Yuva – Asker

2017 – Körfez – Cihan

2017 – Daha – Osman

2015 – Hatırla Gönül 

2015 – Abluka

2010 – Felaket – Meriç

Genç yaşına rağmen yukarıda yer alan listeye baktığımız da hem sinema filmin de hem de dizilerde rol almıştır. Özellikle dönemin en popüler dizilerinden olan Çukur'da da önemli ve ses getirecek bir karakteri canlandırdığı için ileride çok daha farklı dizilerde karşımıza çıkacağından hiç şüpheniz olmasın


Yorumlar