Anasayfa /  Medya /  Dizi

Çukur 3.Sezon 25.Bölüm fragmanı izle

Çukur 3.Sezon 25.Bölüm fragmanı izle - Yamaç ve Arık Böke - İZLE. Çukur 3. sezon 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Barış Arduç'un hayat vereceği, Çağatay'ın küçük kardeşi Arık Böke Erdenet’in ilk kez görüldüğü, Yamaç Koçovalı ve Arık Böke Erdenet karşılaşmasının büyük heyecan uyandırdığı tanıtımda ikilinin mücadelesi merakla bekleniyor. İşte Çukur 3. sezon 25. bölüm fragmanı ve son bölüme dair ayrıntılar... İşte Çukur 3.Sezon 25.Bölüm fragmanı izle - Yamaç ve Arık Böke - İZLE

Abone ol
Abone ol 14 Mart 2020 12:50

Çukur 3.Sezon 25.Bölüm fragmanı izle - Yamaç ve Arık Böke - İZLE. Çukur 3. sezon 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Barış Arduç'un hayat vereceği, Çağatay'ın küçük kardeşi Arık Böke Erdenet’in ilk kez görüldüğü, Yamaç Koçovalı ve Arık Böke Erdenet karşılaşmasının büyük heyecan uyandırdığı tanıtımda ikilinin mücadelesi merakla bekleniyor. İşte Çukur 3. sezon 25. bölüm fragmanı ve son bölüme dair ayrıntılar... İşte Çukur 3.Sezon 25.Bölüm fragmanı izle - Yamaç ve Arık Böke - İZLE

Çukur 3.Sezon 25.Bölüm fragmanı izle - Yamaç ve Arık Böke - İZLE

Çukur 3.Sezon 25.Bölüm fragmanı izle - Yamaç ve Arık Böke - İZLE

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Barış Arduç'un hayat vereceği, Çağatay'ın küçük kardeşi Arık Böke Erdenet’in ilk kez görüldüğü, Yamaç Koçovalı ve Arık Böke Erdenet karşılaşmasının büyük heyecan uyandırdığı tanıtımda ikilinin mücadelesi merakla bekleniyor. İşte Çukur 3. sezon 25. bölüm fragmanı

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV'de!

 ÇUKUR’UN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelen 3. sezonun 24. bölümünde Cumali tarafından eve getirilen Damla’ya doktor ilk müdahaleyi yaparken, Koçovalı ailesi Cumali ve Damla’nın yaşadıklarıyla derinden sarsıldı. Cumali, Damla’nın kendine gelmesiyle intikam yemini etti. Çağatay’ı öldürmek üzere harekete geçen Cumali’yi korumak isteyen Çukurlu gençler adeta etten duvar ördü. Polis, gözaltına aldıkları Yamaç’tan Çağatay’ı bulmak için yardım istedi. Bu sürpriz teklifi kabul etmeyen Yamaç, polisi karşısına aldı. Murtaza’yı alan Vartolu, Timsah’ın peşine düştü.

Timsah’ı ararken girdiği çatışmadan Aliço’nun yardımıyla kurtulan Vartolu, Timsah’ı öldürdü. Efsun, Yamaç’ın karşısında koz elde etmesi için kritik bir hamle yaptı.  Cumali, tutulduğu yerden yangın çıkararak kaçmayı başardı ve Çağatay’a saldırısıyla nefesleri kesti. Cumali’nin saldırısından kurtulmayı başaran Çağatay’a Murtaza yardım etti. Cumali’yi zor kullanarak engellemeyi başaran Yamaç, ağabeyinin bu hale gelme nedenini öğrendiğinde gözyaşlarına hâkim olamadı. 

Çağatay’ın Cumali’yi istediği Yamaç’tan polis de Çağatay’ı istedi. Bir gün süre verilen Yamaç’ın ne yapacağı merak konusu oldu. Yamaç, final sahnesinde öldü sanılan Emir’in yanına giderek ekran başındakilere büyük bir şok yaşattı. Peki, Emir’in verdiği bilgiler Çağatay’ın sonunu getirecek miydi?

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Damla Sönmez, Cihangir Ceyhan, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hare Sürel gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Perihan Savaş ve Nur Sürer yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ferit Kaya, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ece Yaşar, Ahmet Melih Yılmaz, Gizem Ergün eşlik ediyor.

Çukur'a Barış Arduç ve Musa Uzunlar transferi - İzle

 

 

Çukur 3. sezon 24. bölümüyle ekrana geliyor. Çukur'da bu hafta Çağatay Erdenet karakteriyle Nejat Uygur öldüdürülecek. Ve yerine Babası rolünde Musa Uzunlar , kardeşi olarakta Barış Arduç Çukur'a giriş yapacak. Heyecan dolu Çukur 91. bölüm bu akşam nefesleri kesecek. İşte Çukur 3. sezon 24. bölümü ve tüm yaşanacaklar...

Çukur 3. sezon 24. bölümü

Çukur 3. sezon 24. bölümü

ÇAĞATAY ÖLÜYOR

Çağatay Erdenet karakteriyle Çukur'a kök söktüren Nejat İşler bu bölümde Cumali tarafından öldürülecek. Yerine ise Çağatay'ın babası rolünde olan Musa Uzunlar diziye dahil olacak. Özellikle Kurtlar Vadisi Pusu'da İskender Büyük rolüyle büyük bir nam yakalayan Musa Uzunlar diziye renk katacak. Musa Uzunlar dizide Cengiz Erdenet adıyla oynayacak. Büyük bir iş adamı olarak diziye dahil olacak Musa Uzunlar Çukur'dan büyük bir intikam almayı planlayacak.

BARIŞ ARDUÇ'TA BUGÜN OYNAYACAK

Çağatay Erdenet'in kardeşi olarak Çukur'a dahil olacak Barış Arduç ise dizide Arık Böke Erdenet adıyla diziye dahil olacak. Abisi Çağatay'ın intikamını almak isteyecek olan Arık Böke Erdenet iseYamaç karakteriyle yüzleşecek. Nefes kesecek olan Çukur 3. sezon 24. bölümüyle herkesi ekrana kilitleyecek.

Çukur Cengiz Erdenet kimdir? Gerçek adı nedir? Musa Uzunlar hakkında bilgiler Ekranların uzun soluklu dizilerine aday olan sevilen dizi Çukur, üçüncü sezonunda da tüm heyecanıyla devam ediyor. Sürekli büyüyen dizi kadrosuna ise bir usta isim daha dahil oluyor. Cengiz Erdener karakterini canlandıracak olan Musa Uzunlar, kısa bir süre sonra ekranlarda olacak.

Çukur'a yeni oyuncu sürprizi! Barış Arduç Arık Böke Erdenet kimdir?

 

Çukur dizisinde yeni oyuncu sürprizi diziyi yakından takip edenler için paylaşıldı. Ekranların sevilen yüzlerinden Barış Arduç, Arık Böke Erdenet ismiyle dizinin kadrosuna dahil oldu. Barış Arduç dizide Çağatay Erdenet'in küçük kardeşi olarak yer alacak.
Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen ‘Çukur’a 3. sezonunda Barış Arduç diziye dahil oluyor. 

Barış Arduç bundan önceki rollerinden çok farklı bir karakterle seyircinin karşısına çıkacak. Başarılı oyuncu Koçovalılar’ın büyük düşmanı Çağatay Erdenet’in küçük kardeşi olarak hikayeye dahil olacak. Arık Böke Erdenet’in gelmesi ailede kartların yeniden dağıtılmasına yol açacak.

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre’de doğumuştur. Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine ilk adımını Pis Yedili dizisi ile yapmıştır. Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili, Benim İçin Üzülme, Bugünün Saraylısı ve Racon: Ailem İçin projelerinde yer almıştır.
2015 yılında Star Tv’de yayınlanmaya başlayan Kiralık Aşk dizisi ile bütün dikkatleri üzerine çekmiştir ve kariyerinde önemli bir çıkış yapmıştır. 2014 yılında ilk sinema filmi olan Deliha'da rol almıştır. 

trhaberler

Yorumlar