Anasayfa /  Medya /  Dizi

Çukur 3. sezon 19. bölüm full tek parça izle - Dizi izle

Çukur 3. sezon 19. bölüm full tek parça izle - Dizi izle

Abone ol
Abone ol 04 Şubat 2020 14:24

Çukur 3. sezon 19. bölüm, izlemek için neler yapmalısınız? Çukur 3. sezon 19. bölüm, 3 Şubat Pazartesi akşamı SHOW TV ekranlarındaydı. Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olan Çukur'un 3. sezon 19. bölümü de diğer bölümlerinin yaptığı gibi ekrana kilitledi.

 

Çukur 3. sezon 19. bölüm, sansürsüz olarak ise internet üzerinden izlenebiliyor. Yurt dışında yaşayanlar Çukur 3. sezon 19. bölümü dizinin Youtube sayfasından izleyebilirler. SHOW TV'nin internet sitesinden de Çukur 3. sezon 19. bölümü izleyebilirsiniz.

Çukur 3. sezon 19. bölüm tekrarı ne zaman?

Çukur 3. sezon 19. bölüm tekrarını 4 Şubat Salı gecesi 00.00'da, Cuma gecesi 02.45'te ve Cumartesi gecesi 00.15'te SHOW TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Çukur 3. sezon 19. bölüm özeti

Çukur’da haftalardır beklenen büyük yüzleşme bu hafta gerçekleşecek. Aylardır gerçeklerden kaçan Yamaç ve babasının katilinin peşinden giden Vartolu karşı karşıya gelecek.

Vartolu’nun Yamaç’tan nasıl hesap soracağı heyecanla beklenecek. Yamaç’ı konuşturmak için onu sürpriz bir yolculuğa çıkaran Vartolu, Çukur’da planını devreye sokmak için Medet’ten yardım isteyecek. İşini garantiye almak isteyen Çağatay, Yamaç’la ilgili şüpheleri artınca Mahsun’u zor durumda bırakacak. Mahsun’un Yamaç’ı ele vermemek için neler yapacağı merak konusu olacak. Yamaç ve Vartolu çıktıkları yolculuktan sonra başka insanlara dönüşecek. Yamaç’ın yarım kalan intikam planının devam etmesi nefesleri kesecek. Hedeflerini belirleyen iki kardeşin önüne bu kez kimse geçemeyecek.

Yorumlar