Anasayfa /  Foto Galeri

Coşkun Sabah'tan tepki çeken sözler: 'Ben İzmirli değilim Diyarbakırlıyım kızımın ...'

Coşkun Sabah'tan tepki çeken sözler gündem oldu!Bir röportajında kızının bikinili fotoğrafları sorulan Coşkun Sabah yine çok tartışılacak bir cevap verdi. Sabah, 'Ben İzmirli değilim Diyarbakırlıyım kızımın bikinili fotoğraflarına bakılmasına müsaade etmem' ifadelerini kullandı.

Coşkun Sabah'tan tepki çeken sözler: 'Ben İzmirli değilim Diyarbakırlıyım kızımın ...' - Sayfa 1

Coşkun Sabah'tan tepki çeken sözler: 'Ben İzmirli değilim Diyarbakırlıyım kızımın ...'

Coşkun Sabah'tan tepki çeken sözler gündem oldu! Bir röportajında kızının bikinili fotoğrafları sorulan Coşkun Sabah yine çok tartışılacak bir cevap verdi. Sabah, 'Ben İzmirli değilim Diyarbakırlıyım kızımın bikinili fotoğraflarına bakılmasına müsaade etmem' ifadelerini kullandı.

Coşkun Sabah'tan tepki çeken sözler: 'Ben İzmirli değilim Diyarbakırlıyım kızımın ...' - Sayfa 2

Hülya Avşar olayını gündeme getiren ben değilim. UçanKuş TV’ye konuktum. Müzikten konuştuk sonra ‘Hülya Avşar Coşkun Sabah’ı aldattı’ diye gazete küpürü çıktı bir anda karşımıza. Hülya Avşar’ın beni Tanju Çolak’la aldattığı doğru ama bu olayı 32 yıl sonra gündeme getiren ben değilim. Sonra da sosyal medyada beni eleştiriyorlar. Utanmadan beni topa tutuyorlar.

Coşkun Sabah'tan tepki çeken sözler: 'Ben İzmirli değilim Diyarbakırlıyım kızımın ...' - Sayfa 3

Önüme böyle bir haber gelince gerçeği inkar mi etseydim? Ben mi dedim sanki “Askerdeyken aldatıldım” diye. Benim önüme kondu bu. Ben de mağdurum. 32 yıl önceki olayı tekrar ortaya atacak kadar salak değilim. Sosyal medyada beni linç ediyorlar, parçalıyorlar, bıktım artık. Yeter ya! Özellikle kadınlar “Koskoca Coşkun Sabah’a yakıştı mı?” diyor. Sırf bu haberi onayladım diye feministler ayaklandı, ortalığı yıkıyor. Bir eylem yapmadıkları kaldı. Ayıkla pirincin taşını! Resmen mağdur oldum.

Coşkun Sabah'tan tepki çeken sözler: 'Ben İzmirli değilim Diyarbakırlıyım kızımın ...' - Sayfa 4

Hülya Avşar zaten “Coşkun yapmaz” demiş. Menajerine durumu anlattım. Nerede bulmuşlar 32 sene önceki haberi, bilmiyorum. Erol Köse dedi, “Hülya Avşar seni aldatmış” diye. Bu olayı ben ifşa etmedim. Hülya'yı da üzmek ya da yaralamak istemem. Yıllar geçmiş, evlenmiş, barklanmış...