Anasayfa /  Foto Galeri

Coşkun Sabah kızı Roza Sabah'ın hesabını neden kapattırdı?

Coşkun Sabah, 21 yaşındaki kızı Roza Sabah'ın Instagram paylaşımlarına neden tepki gösterdiğini açıklarken, Roza'ya hesabını kapattırdığını da belirtti.

Coşkun Sabah kızı Roza Sabah'ın  hesabını neden kapattırdı? - Sayfa 1

Şarkıcı Coşkun Sabah, kızının sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar hakkında ''Üniversite öğrencisi bir kızın mayolu fotoğrafı Instagram’da olmaz. Kapattırdık Instagram’ını. Küstüm ona, 10 gün hiç konuşmadım, o da çok üzüldü'' açıklamasını yaptı.

Coşkun Sabah kızı Roza Sabah'ın  hesabını neden kapattırdı? - Sayfa 2

Coşkun Sabah, Hürriyet'ten Ömür Gedik'e verdiği röportajda sosyal medya hakkında yaptığı açıklamalar ve müzik hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. Sabah'ın sosyal medya hakkında gündem olan sözleri hakkında yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Coşkun Sabah kızı Roza Sabah'ın  hesabını neden kapattırdı? - Sayfa 3

Kızın Roza’nın Instagram paylaşımlarına tepki gösterdin, neden?

- Üniversite öğrencisi bir kızın mayolu fotoğrafı Instagram’da olmaz. Kapattırdık Instagram’ını. Küstüm ona, 10 gün hiç konuşmadım, o da çok üzüldü.

Coşkun Sabah kızı Roza Sabah'ın  hesabını neden kapattırdı? - Sayfa 4

Yazık, yapmasaydın keşke.

- Kendi çevresindeki arkadaşlarının fotoğraflarını gösteriyor bana. Ben kendi kızım için bunu kabul etmiyorum. “İleride ne istersen yaparsın ama okul okurken bunu yapma” dedim. Olan oldu, gazeteciler bunu kaçırmamış.