Anasayfa /  Foto Galeri

Corona virüs şoku! Klüp resmen açıkladı! Erteleme ve karantina kararı..

Premier Lig erteleme maçında Manchester City ile Arsenal bu akşam saat 22:30'da karşılaşacaktı. Fakat geçtiğimiz günlerde koronavirüs testi pozitif çıkan Olympiakos başkanı ile teması bulunan Arsenal oyuncularının kontrol altına alınması nedeniyle mücadele ertelendi.

Corona virüs şoku! Klüp resmen açıkladı! Erteleme ve karantina kararı.. - Sayfa 1

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve yaklaşık 3 bin insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs, spor camiasına da sıçradı.

Corona virüs şoku! Klüp resmen açıkladı! Erteleme ve karantina kararı.. - Sayfa 2

Juventus U-23 takımının rakibinde 3 futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından harekete geçen İtalyan ekibi, genç futbolcuları evlerinden çıkmamaları yönünde uyarmış ve idmanları iptal etmişti.

Corona virüs şoku! Klüp resmen açıkladı! Erteleme ve karantina kararı.. - Sayfa 3

Bu gelişmenin üzerinden çok geçmeden bu kez Olympiakos'un sahibi ve başkanı Evangelos Marinakis, kişisel instagram hesabından koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Corona virüs şoku! Klüp resmen açıkladı! Erteleme ve karantina kararı.. - Sayfa 4

Marinakis söz konusu paylaşımında, "Koronavirüs beni de ziyaret etti. Kamuoyunu bu konuda bilgilendirmek zorunda hissettim. Gerekli tüm önlemleri aldım, kendimi iyi hissediyorum. Doktorların tavsiyesine uyuyorum. Vatandaşlarıma aynı şeyi öneriyorum." ifadelerini kullandı.