Anasayfa /  Foto Galeri

Copa America kaldıran Lionel Messi ile 5 yıllık anlaşma yapıldı!

Arjantin futbolseverlerin merakla beklediği finalde ezeli rakibi Brezilya'yı 1-0 yenerek Copa America'yı kazandı. Finalin ardından büyük sevinç yaşayan Lionel Messi milli takım kariyerindeki en büyük başarıya imza attı. Dünyaca ünlü yıldızla 5 yıllık anlaşma sağlandı. İşte detaylar...

Copa America kaldıran Lionel Messi ile 5 yıllık anlaşma yapıldı! - Sayfa 1

Copa America kaldıran Lionel Messi ile 5 yıllık anlaşma yapıldı!

Arjantin futbolseverlerin merakla beklediği finalde ezeli rakibi Brezilya'yı 1-0 yenerek Copa America'yı kazandı. Finalin ardından büyük sevinç yaşayan Lionel Messi milli takım kariyerindeki en büyük başarıya imza attı.

Copa America kaldıran Lionel Messi ile 5 yıllık anlaşma yapıldı! - Sayfa 2

KUPA KOLEKSİYONUNA BİR YENİSİNİ EKLEDİ 


34 yaşındaki süper star, böylece "milli takımda başarısı yok" argümanlarını da yerle bir ederken, kupa koleksiyonuna bir yenisini ekledi. Barça ile sözleşmesi biten ve boşa çıkan ünlü yıldızın hangi takıma imza atacağı merak konusu haline geldi.

Copa America kaldıran Lionel Messi ile 5 yıllık anlaşma yapıldı! - Sayfa 3

PSG MESSI GİRİŞİMLERİNİ SONLANDIRDI 


Yaptığı müthiş transferlerle kadrosunu güçlendiren Paris Saint Germain, Messi transferinden vazgeçti. Fransız kulübünün artık oyuncunun kulübünde kalacağına ikna olduğu ve transfer için girişimlerini sonlandırdığı savunuldu.

Copa America kaldıran Lionel Messi ile 5 yıllık anlaşma yapıldı! - Sayfa 4

NASSER AL-KHEALIFI'NIN HAYALİ SONA ERDİ 


PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi bir süredir Neymar ile Messi’yi Paris’te yeniden bir araya getirme hayalleri kuruyordu. Ancak görünüşe bakılırsa bu hayal gerçeğe dönüşmeyecek.