Anasayfa /  Foto Galeri

Çöp Adam dizisi gerçek mi kurgu mu? Çöp Adam'ın hikayesiyle ilgili açıklama geldi

Star'ın yeni dizisi Çöp Adam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkarak hikayesiyle merak uyandırdı. İzleyiciler hikaye ile ilgili arama yapmaya başladı. Peki, Peki, Çöp Adam hangi kitaptan uyarlama? Çöp Adam kimin hikayesi, Peri gerçekte kim? İşte dizi hakkında tüm merak edilenler...

Çöp Adam dizisi gerçek mi kurgu mu? Çöp Adam'ın hikayesiyle ilgili açıklama geldi - Sayfa 1

ÇÖP ADAM HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?
Dizinin hangi kitap ve hangi hikaye olduğu bilinmezken, Gülseren Budayıcıoğlu'nun danışanlarından birinin hikayesinin uyarlandığı biliniyor.

Çöp Adam dizisi gerçek mi kurgu mu? Çöp Adam'ın hikayesiyle ilgili açıklama geldi - Sayfa 2

Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden esinlenerek Melek Gençoğlu ve Su Ersöz'ün kaleme aldığı Çöp Adam dizisini Yağız Alp Akaydın yönetiyor.

Çöp Adam dizisi gerçek mi kurgu mu? Çöp Adam'ın hikayesiyle ilgili açıklama geldi - Sayfa 3

PERİ GERÇEKTE KİM?
Çöp Adam; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri'nin sırlarla dolu hikayesini konu alıyor. Dizinin başrol karakterleri Peri ve Tamer'in gerçekte kim olduğu ise bilinmiyor.

Çöp Adam dizisi gerçek mi kurgu mu? Çöp Adam'ın hikayesiyle ilgili açıklama geldi - Sayfa 4

OYUNCULAR

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun başrollerinde yer aldığı Çöp Adam'da; Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak gibi başarılı oyuncular rol alıyor.