Anasayfa /  Foto Galeri

Comolli'nin yerine bomba isim ! 17 Ocak Fenerbahçe transfer haberleri

Devre arası transfer döneminin son günleri yaklaşırken takımlar kadrolarını güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. İşte 17 Ocak Fenerbahçe transfer haberleri

Comolli'nin yerine bomba isim ! 17 Ocak Fenerbahçe transfer haberleri - Sayfa 1

17 Ocak Cuma son dakika Fenerbahçe transfer haberlerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ricardo Rodriguez transferinde son durum ne? Max Kruse satılacak mı?

Comolli'nin yerine bomba isim ! 17 Ocak Fenerbahçe transfer haberleri - Sayfa 2

Damien Comolli'nin yerine Fenerbahçe'de kim gelecek? Simon Falette'e lisans çıkacak mı? Fenerbahçe limit artırımında yaşadığı sıkıntı nedeniyle istediği transferleri yapamıyor. 

Comolli'nin yerine bomba isim ! 17 Ocak Fenerbahçe transfer haberleri - Sayfa 3

Fenerbahçe taraftarı merakla tranfserdeki son gelişmeleri yakından takip ediyor. İşte son dakika Fenerbahçe transfer haberleri ve gelişmeler...

Comolli'nin yerine bomba isim ! 17 Ocak Fenerbahçe transfer haberleri - Sayfa 4

MAX KRUSE SATILIYOR MU?
82 milyon TL’lik limit aşımını kapatmadan yeni transferlere lisans çıkaramayacak olan F.Bahçe, 31 Ocak’a kadar bu sorunu çözmek için tüm olasılıkları masa yatırmış durumda. TFF Lisans Kurulu tarafından özel bankalarla yaptığı anlaşmanın onaylamasını bekleyen Kanarya’nın şu anda yapması gereken en önemli hamle mevcut kadrodaki oyuncuların satışının gerçekleşmesi olarak gözüküyor. Sarı-Lacivertli Yönetim, kendi aralarında yaptığı toplantıda sürpriz bir oyuncunun satışını gündeme getirdi.