Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Çocuklar Duymasın neden yok ? Çocuklar Duymasın dizisi kaldırıldı mı? Kanal D'den şok karar

Çocuklar Duymasın neden yok ? Çocuklar Duymasın dizisi kaldırıldı mı? Kanal D'den şok karar. Kanal D ekranlarının fenomen aile dizisi Çocuklar Duymasın, Çarşamba günü yayın akışından çıkarıldı.

Abone ol
Abone ol 23 Mart 2019 16:42

Çocuklar Duymasın neden yok ? Çocuklar Duymasın dizisi kaldırıldı mı? Kanal D'den şok karar. Kanal D ekranlarının fenomen aile dizisi Çocuklar Duymasın, Çarşamba günü yayın akışından çıkarıldı.

Kanal D'de ekrana gelen ve Türk teleziyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Çocuklar Duymasın ile ilgili flaş bir değişiklik yaşandı. Daha önce Çarşamba akşamları izleyici ile buluşan fenomen dizinin yayın tarihi değiştirildi. 

Çocuklar Duymasın yayın akışından çıkarıldı! Kanal D'den flaş karar - Sayfa 2

Çocuklar Duymasın artık Perşembe akşamları izleyici karşısına çıkacak. Sevilen dizinin 28 Mart Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 74. yeni bölümünde ise şunlar yaşanacak; 

Çocuklar Duymasın yayın akışından çıkarıldı! Kanal D'den flaş karar - Sayfa 3

Tuna, Işıl'ı etkilemeye çalışıyor! Işıl'a ilgi duymaya başlayan Tuna bir taraftan da onu etkilemeye çalışır. Caz müziği çok sevdiğini ve yıllardır saksafon çaldığını söyleyen Tuna'ya Haluk çok şaşırır. Tuna'nın saksafon çalışmaları Haluk'un sinirlerini bozar.





Çocuklar Duymasın yayın akışından çıkarıldı! Kanal D'den flaş karar - Sayfa 4

Halil ise kahvehanede tiyatrolar günü için etkinlik düzenler. Hüseyin, Şükrü ve ekip kılıktan kılağa girerler.





Çocuklar Duymasın yayın akışından çıkarıldı! Kanal D'den flaş karar - Sayfa 5

Çocuklar Duymasın Son Bölümde Neler Yaşandı? Meltem’in ani boşanma kararıyla alt üst olan Haluk, herkesi şaşırtacak bir hamle yapar. Herkes, Haluk ve Meltem’in barışacağını ve asla ayrılamayacağını düşünürken, Taş Fırın Haluk boşanma sürecinin hızlanması için elinden geleni ardına koymaz.





Çocuklar Duymasın yayın akışından çıkarıldı! Kanal D'den flaş karar - Sayfa 6

Meltem, içi kan ağlayarak çok sevdiği kocasından ayrılırken, Haluk her şeyden habersiz bir şekilde bu evliliği sonlandıracaktır.Ancak Haluk ve Meltem’in hiç hesaba katmadıkları bir şey vardır. Evlatlık kızları Zeynep, boşanma durumunda Haluk ve Meltem’den geri alınabilinir.

Çocuklar Duymasın yayın akışından çıkarıldı! Kanal D'den flaş karar - Sayfa 7

Bütün bu sıkıntılar yetmezmiş gibi Haluk ve Meltem’in bir zamanlar kabusu haline gelen Tutku geri döner. 


Yorumlar