Anasayfa /  Foto Galeri

Çocuğunuzu bir adım öne geçirecek faydalı uygulamalar!

Teknolojiyle birlikte genişleyen dijital dünya, birçok faydalı uygulamayı da beraberinde getirdi.Çocuklar için hazırlanan faydalı uygulamalar ve internet sitelerini sizler için derledik.

Çocuğunuzu bir adım öne geçirecek faydalı uygulamalar! - Sayfa 1

Pet Bingo by duck Çocuklara sevdirmesi en zor konulardan biri de, kuşkusuz matematik. Pet Bingo, çocuklara matematiği eğlenceli bir yolla öğreterek sevdirmeyi amaçlayan faydalı uygulamalar arasında yer alıyor. Eğlenceli animasyonlarla aşama aşama zorlaşan işlemler adeta Pet Bingo’da adeta bir oyuna dönüşüyor. Bu mobil uygulamayı hem IOS hem de Android mağazalarında bulabilirsiniz.

Çocuğunuzu bir adım öne geçirecek faydalı uygulamalar! - Sayfa 2

 Novakid

4-12 yaş aralığındaki çocuklar için özel olarak oluşturulan Novakid, çocukların İngilizce öğrenmesine yardımcı oluyor. Avrupa standartlarına uygun olarak hazırlanan eğitimlerde çocuğun İngilizceyi severek, anlayarak ve uygulayarak öğrenmesi hedefleniyor. Bu sebeple derslerde bir öğretim yöntemi olarak oyunlar kullanılıyor. Novakid’i tabletiniz ya da bilgisayarınızda kullanabilirsiniz.

Çocuğunuzu bir adım öne geçirecek faydalı uygulamalar! - Sayfa 3

 Paylaş Büyüsün

Paylaş Büyüsün, daha çok ebeveynlere yönelik oldukça faydalı bir internet sitesi. Amacı ise, çocukların gelişim süreçlerinde ebeveynlerin yaşadıkları problemleri ve çözüm yollarını paylaşarak birbirlerinden bir şeyler öğrenebilmesi. Aynı zamanda Paylaş Büyüsün’de uzman görüş ve tavsiyeleri de bulmak mümkün.

Çocuğunuzu bir adım öne geçirecek faydalı uygulamalar! - Sayfa 4

Star Walk
Star Walk; gökyüzünü, uzayı ve yıldızları merak eden çocukları için heyecanlandıran bir uygulama. Teleskop ihityacını ortadan kaldıran Star Walk, telefonu ya da tableti gökyüzüne tuttuğunuzda yıldızların konumunu görmenizi sağlıyor. Yani gök cisimlerini gerçek zamanlı olarak cihazların ekranlarından keşfetmenizi sağlıyor. Star Walk, hem Android hem de IOS mağazalarından indirilebiliyor.