Anasayfa /  Foto Galeri

Cinsellikte Hangi Burçla Uyumlusunuz?

Cinsellikte Hangi Burçla Uyumlusunuz? - Sayfa 1

Cinsellikte Hangi Burçla Uyumlusunuz?

Cinsellikte Hangi Burçla Uyumlusunuz? - Sayfa 2

KOÇ BURCU (21 Mart-20 Nisan) Uyumlu burcunuz: Aslan erkeğine doğru yol alın. Onlar nasıl dokunulmak istediğinizi bilirler. Erojen bölgeniz: En hassas bölgeniz kafa derinizdir. Bu yüzden partnerinizden saçlarınıza masaj yapmasını isteyin. En iyi pozisyon: Köpek stili her zaman birinci tercih. En ateşli seks mekânı: Spontane seks yapabileceğiniz her yer. Seks beklentiniz: Yalnızsanız, ayın ortalarına doğru yaşamanız muhtemel gözüken bir gecelik kaçamaklardan uzak durun. Belli ki, devamı gelmeyecek bir adam o gün tanıdığınız kişi. Yine de karşı koyamayacağınız biriyse, temkinli davranın! Eğer evliyseniz partnerinizle aranızdaki iletişimi dengede tutmak için ayın 19'una doğru onunla konuşun

Cinsellikte Hangi Burçla Uyumlusunuz? - Sayfa 3

BOĞA BURCU (21 Nisan-21 Mayıs) Uyumlu burcunuz:Başak erkeği sizin için mükemmeldir. Hem nasıl 'ahlaksız' olunacağını bilir hem de şarap ve iyi yemekten anlar. Erojen bölgeniz: Boynunuza kondurulacak bir öpücük, sizi her zaman harekete geçirir. En iyi pozisyon: Ateşli ve derin hareketlerle sevişmeyi tercih ettiğiniz için, sevgilinize sarılın ve birlikte bir ritm tutturun. En ateşli seks mekânı: İşin içine yemek karıştığı müddetçe, nerede olursa olsun sizin için fark etmez. Seks beklentiniz: Yalnızsanız, ayın 17'sine kadar dikkatli olun. Yanlış anlaşılmalar yüzünden zorda kalabileceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bırakın o sizin peşinizde koşsun. Eğer bir partneriniz varsa, bugün sizin için çok önemli bir gün. Ağustosun 13'ü sizin için çok şanslı ve erotik bir tarih.

Cinsellikte Hangi Burçla Uyumlusunuz? - Sayfa 4

İKİZLER BURCU (22 Mayıs-21 Haziran) Uyumlu burcunuz: Kovalar sizi tarifsiz heyecanlara sürükler. Erojen bölgeniz: En duyarlı bölgeniz olan omuzlarınıza yapılacak masaja hayır demeyin. En iyi pozisyon: Nerede olursanız olun duygusal ve size özel bir sevişme karşısında kendinizi cennette hissedersiniz. En ateşli seks mekânı: Tebdili mekanda olduğu gibi tebdili erkekte de ferahlık olduğunu söyleyebiliriz. Bu yazı evin her bir odasında değerlendirmeye bakın. Seks beklentiniz: Yalnızsanız, ayın 11'inden sonra kendinize hem harika bir aşık, hem de iyi bir dost bulmuş olma ihtimaliniz yüksek. Yatak odanız kahkahalarla çınlıyor olabilir. Evliyseniz, bu ay eşinizi daha iyi tanımakla geçecek!