Anasayfa /  Foto Galeri

Cinsel organlarıyla ilginç hikayelere konu olan 10 kadın!

Bu içeriğimizin konusu da cinsel organlarıyla gündeme gelen kadınların tuhaf öykülerini sizler için derledik..Malum yerinden telefon şarj edenini mi ararsınız, hapishaneye silah sokanını mı ararsınız,cinsel organıyla birşeyler kaldıranı mı detaylar haberimizde..

Cinsel organlarıyla  ilginç hikayelere konu olan 10 kadın! - Sayfa 1

1. Dünyayı dolaşıp cinsel organıyla bir şeyler kaldıran kadın

Seks ustası Kim Anami bir kadının ne kadar güçlü olabileceğini göstermek için dünyayı dolaşıyor ve vajinasıyla bir şeyler kaldırıyor.

Vajinal Kung Fu gibi değişik şeyler de öğreten cinsel ilişki koçu Anami her kadının iki bacağının arasında bir gücü olduğuna inanıyor ve bunu kanıtlamak için yola koyulmuş. Anami dünyayı dolaşıp eşsiz yeteneğini insanlara gösteriyor ve çektiği resimleri Instagram’ da #thingsiliftwithmyvagina hashtagiyle paylaşıyor. 

Anami’nin yaptığı şey bir şaka değil, pelvis kaslarını güçlendirmek daha iyi bir seks yapmanızı ve daha güçlü orgazm olmanızı sağlıyor, ayrıca idrar kaçırma problemini engelliyor.

Cinsel organlarıyla  ilginç hikayelere konu olan 10 kadın! - Sayfa 2

2. Bir kadının cinsel organında cep telefonunu şarj eden pop yıldızı
Miami Sahili’ndeki Art Basel her yıl modern ve çağdaş sanat adıyla birçok şovun yapıldığı yerdir. 

2014 yılında pop yıldızı Usher’ın da katıldığı ‘Ticari Olarak İnsan Bedeni’ isimli ‘sergide katılımcılar ‘Cinsel zevk için erkek bedeni mi yoksa oyuncak kullanımı mı ortaya çıkan enerjiyi artırır; bu enerji cep telefonu şarjında kullanılabilir mi’ sorularının cevabını aradılar. 

Ziyaretçiler daha çok tamamen çıplak model Lena Marquise’ ın vajina deliğinde cep telefonu şarj etmekle ilgilendiler.  İddialara göre Usher parasını verip Marquise’ın vajinasının içine gömülü olan şarj aletine telefonunu taktı. Telefon içeride 10 dakika kaldı. 

Söylentilere göre Marquise aynı anda bir Android bir de iPhone’u şarj edebilmekteymiş…

Cinsel organlarıyla  ilginç hikayelere konu olan 10 kadın! - Sayfa 3

3. Penisi ile bir kadının lanetlenmiş cinsel organından ruh çıkardığı için tutuklanan adam
Çin’de Huang Jianjun isminde bir ‘hayalet avcısı’ tutuklandı. Jianjun genç bir kadına 20 bin yuan verirse kadının vajinasındaki lanetlenmiş ruhları penisiyle çıkartacağını söyledi. Ne hüsnü tabir ama değil mi? 

İddialara göre kurban kadın patronunu baştan çıkarmak için Jianjun’a gitti. Daha sonra Jianjun, kadına vajinasında lanetli ruhlar olduğunu, bu yüzden patronunun ona aşık olmadığını ve bu kötü ruhları ancak penisiyle yakalayabileceğini söyledi. 

Tutuklandığı zaman Jianjun kadınla ilişkiye girmediğini, diyabet yüzünden ereksiyon problemi yaşadığını belirtti. Yani lanetli ruh hala kadının vajinasında duruyor.

Cinsel organlarıyla  ilginç hikayelere konu olan 10 kadın! - Sayfa 4

4. Hapishaneye malum bölgesinde silah sokan kadın

Josephine McAllister hırsızlık, yasalara karşı gelme, çalıntı kredi kartı kullanma ve vajinasında sakladığı silahı hapishaneye sokma suçlarından sabıkalı. 

McAllister hapishaneye silah soktu ve suçüstü yakalandı. Silahı oraya nasıl soktuğunun açıklaması da garipti. McAllister silahı belinde unuttuğunu, silahın oradan kayıp cinsel bölgesine girdiğini iddia etti. (Bana da olur hep nefret ederim bu durumdan, lanet olsun bütün belden kayıp cinsel bölgeye giren silahlara!)

Polis bu hikayeyi yemedi, sonunda McAllister gerçekleri açıklamak zorunda kaldı. Çok fazla uyuşturucu kullandığını, gece onu neyin beklediğini bilmediğini, bu yüzden yanına silah aldığını belirtti.