Anasayfa /  Foto Galeri

Cinsel ilişkide fanteziyi abartınca hayatını kaybetti

ABD'de yaşayan 20 yaşındaki blog yazarı, sevgilisiyle fantezi yaptığı sırada hayatını kaybetti. Olayın ardından şoka giren sevgilisi ise intihar etti.

Cinsel ilişkide fanteziyi abartınca hayatını kaybetti - Sayfa 1

ABD'de yaşayan 20 yaşındaki blog yazarı, sevgilisiyle fantezi yaptığı sırada hayatını kaybetti. Olayın ardından şoka giren sevgilisi ise intihar etti.

Cinsel ilişkide fanteziyi abartınca hayatını kaybetti - Sayfa 2

FANTEZİ SIRASINDA HAYATINI KAYBETTİ
Michelle Michaelis isimli blogger, 21 yaşındaki sevgilisiyle fantezi yaptıkları sırada hayatını kaybetti. Genç blogger, eşarpla boğulma fantezisi yapmak istedi. İkili daha önce de denedikleri fantezi sırasında kendini kaybetti. Erkek arkadaşı fantezinin boyutunu abartıp eşarbı sonuna kadar sıkınca genç kadın hayatını kaybetti.

Cinsel ilişkide fanteziyi abartınca hayatını kaybetti - Sayfa 3

YAKMAYI DÜŞÜNMÜŞ
Olaydan sonra bir arkadaşıyla konuşan adam, sevgilisinin hayati belirtilerini hissetmediği anda korktuğunu ve bunun üzerine sevgilisini giydirip arabaya taşıdığını söyledi. Adamın, kız arkadaşını önce gömmeyi ardından da yakmayı düşündü ortaya çıktı.

Cinsel ilişkide fanteziyi abartınca hayatını kaybetti - Sayfa 4

İNTİHAR ETTİ

Adam bir kaç gün sonra evinin penceresinin altında ölü olarak bulundu. Genç adamın vicdan azabı nedeniyle intihar ettiği iddia ediliyor.

YARDIM İSTEDİĞİ ARKADAŞI YARGILANACAK


Olayın ardından intihar eden adamın yardım aldığı kız arkadaşı durumu polise bildirdi. Suçluluk çektiğini ifade eden kadın, kimseye zarar vermediğini arkadaşına yardım etmek istediğini itiraf etti. Mahkemede yargılanacak olan genç kadının hafif bir ceza alacağı belirtiliyor.