Anasayfa /  Foto Galeri

Cinsel içerikli videolarından servet kazanan pilot sonunda isyan etti: Kullanıldım...

Avustralyalı yarış pilotu Renee Gracie 2015 yılında başladığı pilotluk kariyerine, yeterli kazanç elde edemediği için geçtiğimiz yıl son vermiş ve cinsel içerikli fotoğraf ve videoların satıldığı bir siteye üye olarak çok daha yüksek kazançlar elde etmeye başlamıştı. Güzel sporcu, eski sektörüne sonunda patladı.

Cinsel içerikli videolarından servet kazanan pilot sonunda isyan etti: Kullanıldım... - Sayfa 1

Kazancını aylık 250 bin sterline çıkardığı iddia edilen Gracie ülke basınına verdiği röportajda, pilotluk yaparken kendisini bir tanıtım figürü olarak kullandıklarını düşündüğünü söyledi. "Bu tavırları çok komikti" diyen Gracie, "Aynı zamanda da çelişkiliydi."

Cinsel içerikli videolarından servet kazanan pilot sonunda isyan etti: Kullanıldım... - Sayfa 2

"Çünkü ben cinsel içerikli video ve fotoğraflarımı satmadan önce, beni "Güzel pilot" olarak tanıttılar. Şu an güzelliğim ve çekiciliğimden para kazandığım bir sektördeyim ve bu nedenle artık benimle hiçbir şey yapmak istemiyorlar" diye konuştu.

Cinsel içerikli videolarından servet kazanan pilot sonunda isyan etti: Kullanıldım... - Sayfa 3

Supercars alanında pilotluk yapan nadir kadınlardan olmasına karşın başarılı bir kariyer oluşturamayan 25 yaşındaki Gracie, "Yıllarca geliştirme serilerinde yarıştım ve yetkililer, Supercars'ta bir kadın pilot olduğunu kamuoyuna göstermek istiyordu.

Cinsel içerikli videolarından servet kazanan pilot sonunda isyan etti: Kullanıldım... - Sayfa 4

Ben, onların "güzellik ve çekiciliğin her zaman alıcısı vardır" figürüydüm. Bundan faydalanmak istediler. Şimdi sektörümü değiştirdim ve bu kararımın, yetkililerin bu tavrıyla ilgisi yok" dedi.