Anasayfa /  Güncel

Cinsel içerikli mesajlar...

Öğrencilerini sınav yapmaya hazırlanan kadın öğretmen sevgilisinden gelen cinsel içerikli e-posta'yı yanlışlıkla akıllı tahtaya yansıtınca açığa alındı. Okul yönetimi tüm velilere özür yazısı gönderdi.

Abone ol
Abone ol 14 Kasım 2019 17:08

Sosyoloji dersi sınavına hazırlanan öğrenciler, öğretmenlerinden son direktifleri aldıkları sırada akıllı tahtaya yansıyan görüntünün ardından şoke oldu. Genç öğretmenleri, sınavla ilgili bilgiler yerine sevgilisinden gelen cinsel içerikli e-postaları ekrana yansıttı.

Olayın şokunu yaşarken bir yandan da beyaz tahtanın fotoğraflarını çeken öğrenciler olayı sosyal medya hesaplarından paylaşarak diğer arkadaşlarına da duyurdu. Kısa sürede binlerce kez paylaşılan görüntülerin ardından okul yönetimi de harekete geçti.

İngiltere Mansfield'daki Vision West Nottinghamshire Koleji'nde yaşanan olayda başlatılan soruşturma kapsamında adı açıklanmayan öğretmen açığa alınırken, yönetim tüm velilere mektup göndererek özür dileri.

Müdür ve İcra Kurulu Başkanı Andrew Cropley olayı doğrularken, "Soruşturma devam ediyor. Sosyoloji sınıfında geçtiğini doğrulayabilirim. Yetişkin bir içeriğe sahip e-posta ekrana yansıtılmış ve öğrenciler tarafından da görülmüş. Öğretmenin görevi askıya alındı ve soruşturma bitene kadar öyle kalacak" dedi.

Bir öğrenci, “Bir profesyonelin, özellikle bir ders sırasında böyle bir şey yapabileceği konusunda şok oldum” dedi.

Etiketler akıllı tahta
Yorumlar