Anasayfa /  Foto Galeri

Cinsel hayatınıza renk katacak:Kadın ve erkeklerin zevk noktaları

İyi bir seksin en önemli yollarından biri ön sevişmeyle başlamaktır. Duygusal olduğu kadar tensel iletişimin de kuvvetlenmesine sebebi ön sevişme, aynı zamanda cinsel hazzın doruklarda yaşanmasını sağlayacak kadar etkilidir. Ön sevişme sırasında heyecanlı ve ne yapacağını bilemez halde hissedenler olabilir. Birbirlerine karşı tutkulu ancak sevişirken yeterli hazza ulaşamayanlar olabilir. Böyle durumlarda sizi rahatlatacak ve hızlandıracak ipuçlarına ihtiyacınız olabilir. ..İşte kadın. . .

Cinsel hayatınıza renk katacak:Kadın ve erkeklerin zevk noktaları - Sayfa 1

Her şey beyinde başlar!
Tüm zek veren faaliyetler gibi sevişmekte zihnimizde başlar. Yeme, içme, sevişme, gezme, eğlenme hemen her türlü eğlenceden, yaşamdan zevk alabilmenin temeli beyindedir. Beynimiz neye hazırsa, vücudumuz da kendini onun için hazırlar.

Örneğin şehvet dolu bir bakış, cinsellik içeren, çekici sözler beyni cinselliğe, bedensel arzuya hazırlar ve vücut da karşısındakini ister. Ancak burada asla kaba değil, aksine kibar, nazik ve davetkar sözler, bakışlar kullanılmalıdır.

Cinsel hayatınıza renk katacak:Kadın ve erkeklerin zevk noktaları - Sayfa 2

Saçlar kadın için çok önemlidir!

Bir kadın kaç yaşında olursa olsun, ister bir bebek, bir çocuk, isterse 40 yaşında bir anne saçlarına dokunulmasına bayılır. Bazen melankolik bir aşık, bazen masum bir sevgili, bazen de her şeye hazır bir dişi işte bunlardan hangisi ile beraber olacağı aslında partnerin kontrolündedir.

Zira kadının saçlarına şefkatle ya da şehvetle dokunan, saçlarının kokusunu içine çeken bir erkek çoktan o kadını kazanmıştır.

Bu bakımdan bir kadını baştan çıkartmanın en kolay yollarından birisinin saçlarını okşamak, koklamak, nefesini kadına hissettirmek olduğunu belirtmekte fayda var.

Cinsel hayatınıza renk katacak:Kadın ve erkeklerin zevk noktaları - Sayfa 3

Kadınların boynu çekim merkezidir!

Bir önceki maddede belirttiğimiz gibi saçları okşamak, koklamak, sıcak nefesini hissettirmek kadın için cazip ve çekici bir yaklaşımdır. Bunun ardından saçları yavaşça kenara alıp boynu öpmek, nefesini boynunda hissettirmek kadında cinsel dürtüleri uyandırmak için temel yaklaşımlardır.

Boyna yumuşak öpücükler, sıcak bir nefesle yaklaşmak sevişmeyi çok daha cazip kılacaktır. Ancak unutmayın kadınlar, her şeyin ölçülü olasında yanadır, beklenenden az olması tatminsizlik, fazla olması da itici bir his getirir.

Bu bakımdan ön sevişme esnasında böyle küçük dokunuşlar, öpücükler artı puan, getirirken bunun çok fazla uzaması ise negatif etki yaratabilir.

Cinsel hayatınıza renk katacak:Kadın ve erkeklerin zevk noktaları - Sayfa 4

Sırtınızdaki gizli hazine!

Erkekler sevişmede sadece belli alanlara odaklanır, dudaklar, cinsel organ ve göğüslere konsantre olur. Çünkü bu noktalar aslında erkeğin erotik bulduğu noktalardır, ancak kadın vücudundaki sinir uçları pek çok farklı noktayı erojen hale getiriyor.  

Boyun, sırt, bacaklar, ayaklar, omuz başları kadının hassas yerleridir. çoğu zaman eller çok önemlidir. Özellikle sırta yumuşak bir masaj , yumuşak ateşli öpücükler ve okşamalarla  kadına çok büyük zevk vermeniz ve sevişmeye hazırlamanız demektir. Zira sırt bölgesi kadının en çok tahrik olduğun alanlardan birisidir.