Anasayfa /  Foto Galeri

Kan donduran olay! Cinnet geçiren baba eşini bıçakla, 2 çocuğunu da balkondan atarak öldürdü

Cinnet geçiren yabancı uyruklu bir kişi, eşini bıçaklayarak öldürdü. 2 kız çocuğunu da 3. kattaki evlerinin balkonundan aşağıya atarak ölümüne sebep olan adam, aynı balkondan atlayarak intihara teşebbüs etti.

Kan donduran olay! Cinnet geçiren baba eşini bıçakla, 2 çocuğunu da balkondan atarak öldürdü - Sayfa 1

Olay, sabah saatlerinde Dere Mahallesi Belediye Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailevi nedenlerden dolayı eşi Gol Bibi Sultanı (26) ile tartışan yabancı uyruklu Mohammed Hossein Sultanı (35), tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu cinnet getirerek mutfaktan aldığı bıçakla karısını 5 yerinden bıçakladı.

Kan donduran olay! Cinnet geçiren baba eşini bıçakla, 2 çocuğunu da balkondan atarak öldürdü - Sayfa 2

Ardından Meryem Sultanı (4) ve Merveh Sultanı (3) yaşındaki 2 kız çocuğuna yönelen baba çocuklarını oturdukları 3 katındaki evlerinin balkonundan aşağıya atarken, kendisi de aynı balkondan aşağıya atladı.

Kan donduran olay! Cinnet geçiren baba eşini bıçakla, 2 çocuğunu da balkondan atarak öldürdü - Sayfa 3

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine ambulanslar ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. 

Kan donduran olay! Cinnet geçiren baba eşini bıçakla, 2 çocuğunu da balkondan atarak öldürdü - Sayfa 4

Balkondan atılan 2 kız çocuğuna yol ortasında müdahale edilirken, bıçaklanarak ağır yaralanan kadın da evin içindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.