Anasayfa /  Dünya

Çin'de corona virüsü sebebiyle insanları evlerinden yaka paça götürüyorlar! video izle

Corona virüs sebebiyle yüzlerce kişinin öldüğü Çin'de, salgına yakalandığından şüphelendikleri kişileri evlerinden zorla aldıkları görüntüler sızdırıldı. İnsanları evlerinden yaka paça götürüyorlar!

Abone ol
Abone ol 08 Şubat 2020 21:20

Çin'de corona virüsü sebebiyle dehşet verici görüntüler! İnsanları evlerinden yaka paça götürüyorlar! 

Çin Sağlık Komisyonu dün 86 kişinin koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini açıklarken, toplan can kaybı 724'e yükseldi. Yetkililer, virüsle enfekte olan vaka sayısının ise 34 bin 546 olduğunu açıkladı. Bu hastaların 6 bin 101'inin sağlık durumu ciddiyetini korurken, 2 bin 50'si tedavileri tamamlanarak taburcu edildi.

BÖLGEDEN DEHŞETE DÜŞÜREN GÖRÜNTÜLER GELİYOR
Ölümlerin ikisi hariç tümü Çin ana karasında yaşandı. Çin'e bağlı Hong Kong ile Filipinler'de de birer kişi hayatını kaybetti. Virüsün ortaya çıktığı ve dünyaya yayıldığı Wuhan kentinde çekilen dehşet verici görüntüler uluslararası medyaya yayınlanmaya devam ediyor.

TOPLU GÖZALTILAR BAŞLADI
Cuma günü Pekin Yönetimi, virüsle enfekte olduğundan şüphelenilen ve "zanlıların" yakın temasta bulunduğu düşünülen insanların gözaltına alınıp karantina kamplarında toplanması yolunda talimat vermişti. Bu kapsamda, Wuhan'dan akıllara durgunluk veren gözaltı videoları gelmeye başladı.

 İNSANLARI EVLERİNDEN YAKA PAÇA ÇIKARDILAR
İngiliz Daily Mail gazetesinin yayınladığı kayıtlarda özel koruyucu kıyafetler giyen yetkililer, insanları evlerinden yaka paça dışarı çıkarırken görülüyor.

 

Etiketler çin corona virüsü
Yorumlar