Anasayfa /  Foto Galeri

Cinayet zanlısı tutuklanırken gazetecilere tepki gösterdi

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde iddiaya göre kayınpeder, gelini ile aynı odada gördüğü şahsı tabanca ile vurarak öldürdü. Kayınpeder adliyeye sevk edilirken kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, “Çekme lan, adaleti mi savunacaksınız sanki bana?” diye bağırarak tepki gösterdi.

Cinayet zanlısı tutuklanırken gazetecilere tepki gösterdi - Sayfa 1

Sandıklı ilçesine bağlı Çiğiltepe köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre N.G. (68), gece saatlerinde oğlunun evinden gelen sesler üzerine eve bakmak için gitti. Eve giren N.G., bir süre sonra seslerin yatak odasından geldiğini fark ederek odaya gidince iddiaya göre, burada gelini F.G., (34) ile K.Ç.’yi (51) gördü. Kayınpeder tabancası ile ikilinin üzerine ateş açtı. N.G., daha sonra jandarmayı arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine köye gelen jandarma ve 112 Acil servis ekipleri F.G. ile K.Ç.’nin öldüğünü tespit etti. Olayın ardından N.G. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, cenazeler ise otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cinayet zanlısı tutuklanırken gazetecilere tepki gösterdi - Sayfa 2

Gazetecilere böyle tepki gösterdi
Olayla jandarma tarafından başlatılan incelemede gözaltına alınan Nurettin G., Sandıklı Devlet Hastanesi’nden sağlık kontrolünden geçirildi. Burada kendisini görüntülemek için hastane önüne gelen basın mensuplarını gören Nurettin G., bağırarak gazetecilere “Çekme lan, adaleti mi savunacaksınız sanki bana?” tepki gösterdi. Cinayet zanlısı sağlık kontrolünün ardından jandarma ekipleri tarafından adliyeye götürüldü. Zanlının savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.

Cinayet zanlısı tutuklanırken gazetecilere tepki gösterdi - Sayfa 3

Ölen kadının kocasının çalışma için İstanbul’a gittiği öğrenildi
Jandarma ekipleri ayrıca olayda hayatını kaybeden Filiz G. ile Kamil Çetin’in ne kadar süredir birlikte oldukları araştırıyor. Olayda hayatını kaybeden iki çocuk annesi Filiz G.’nin eşinin inşaat işi yaptığı ve birkaç aydır çalışma için İstanbul’a gittiği öğrenildi.