Anasayfa /  Kültür sanat /  Sinema

Cinayet Süsü Netflix full tek parça izle - Sinema filmi izle

Cinayet Süsü Netflix'te izle - Netflix TV'de nasıl izlerim? Ali Atay'ın yönetip, senaryosunu Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit ile birlikte yazdığı, başrollerini Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt, Feyyaz Yiğit, Mert Denizmen ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı Cinayet Süsü filmi geçtiğimiz yıl ekim ayında vizyona girmişti.Netfilx'i televizyonda nasıl izlerim? Netfilx'i destekleyen cihazlar? En uygun Netfilx apk box ne kadar? Cinayet Süsü full tek parça izle - Cinayet Süsü vizyon filmi izle.

Abone ol
Abone ol 05 Mayıs 2020 15:57

Cinayet Süsü Netflix'te izle - Netflix TV'de nasıl izlerim? Ali Atay'ın yönetip, senaryosunu Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit ile birlikte yazdığı, başrollerini Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt, Feyyaz Yiğit, Mert Denizmen ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı Cinayet Süsü filmi geçtiğimiz yıl ekim ayında vizyona girmişti.Netfilx'i televizyonda nasıl izlerim? Netfilx'i destekleyen cihazlar? En uygun Netfilx apk box ne kadar? Cinayet Süsü full tek parça izle - Cinayet Süsü vizyon filmi izle.

Cinayet Süsü filmini kaç kişi izledi? Cinayet süsü gişe ve izleyici sayısı Ali Atay'ın yazıp yönettiği Cinayet Süsü filmini kaç kişi izledi? İlginç konusu ve tecrübeli oyuncu kadrosuyla beyaz perdeye yansıyan Cinayet Süsü gişe ve izleyici sayısı belli oldu. Cinayet Süsü full tek parça izle - Sinema çekimi full izle

Cinayet Süsü full tek parça izle - Sinema çekimi full izle

 

Cinayet Süsü full tek parça izle - Sinema çekimi full izle

Ali Atay’ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini üstlendiği Cinayet Süsü filmi ilk 3 günlük gişe hasılatı ortaya çıktı. Filmi ilk haftanın sonunda 137 bin 211 kişi izledi ve 2 milyon 848 bin 566 TL hasılat elde edildi. Senaryosunu Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi ile birlikte kaleme alan Ali Atay’ın filminde Cengiz Bozkurt, Binnur Kaya, Feyyaz Yiğit gibi isimler rol alıyor.

Cinayet Süsü filminin konusu ne? İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri daha önce hiç karşılaşmadıkları bir cinayet vakasıyla karşı karşıya kalır. Başkomiser Emin, komiser Asuman ve komiser yardımcısı Alaattin’in yer aldığı bir ekip duruma el koyar. İlginç cinayetlerin ardı ardına yaşandığı süreçte ekibin elinde herhangi bir delil veya ipucu yoktur. Sinirler gerilir, amirler rahatsız olur ve cinayetler artış gösterdikçe basın ve halkın ilgisi yoğunlaşır. Bu durum ekipte baskı yaratır ve ABD’den gelen bir suç uzmanı ekip duruma el koyduktan sonra işler iyice karışacaktır.

Cinayet Süsü, Ali Atay'a ve ülke sinemasına yeni yollar açacak

Sonunda oldu ve Ali Atay'ın yeni uzun metrajı olan Cinayet Süsü'nü izleyebildim. Film, mizahıyla da polisiyesiyle de yepyeni bir şeyler vadediyor.

Ali Atay, genç oyunculuğunun yanına genç yönetmen unvanını da ekleyeli yaklaşık beş sene oluyor.

Bu beş yılda, üç filmin yönetmenliğini üstlendi. Filmlerin tamamı da takdir topladı.

'Limonata', izleyici sayısı bakımından yeterli ilgiyi görmese de daha sonradan takdir edildi.
 

Netfilx'i televizyonda nasıl izlerim? Netfilx'i destekleyen cihazlar? En uygun Netfilx apk box ne kadar? Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı sonrası evde kal çağrılarına uyan isanlar tüm dünyada evde kalıyor ve evde kalan insanlar en çok Netfilx'e üye olup telefonlarında, tabletlerinde, televizyonlarında ve leptop bilgisayarlarında izlemek istiyor? Netfilx'i televizyonda izlemek isteyenler ise merakla internetten araştırma yapıyor. İşte Netfilx'i televizyonda nasıl izlerim? yanıtı...

Netflix'i televizyonumda nasıl izleyebilirim?

Televizyonunuzda Netflix izlemenin birçok yolu vardır. Tek ihtiyacınız olan, Netflix uygulamasını içeren bir cihaz!



Netflix uygulaması pek çok Akıllı TV'de, oyun konsolunda, medya oynatıcılarda, alıcı kutularında ve Blu-ray oynatıcılarda mevcuttur. devices.netflix.com adresinde uyumlu cihazlar ve markalar hakkında daha fazla bilgi bulabilir veya televizyonunuzun Netflix için zaten hazır olup olmadığını görmek için okumaya devam edebilirsiniz.



Televizyonumda Netflix uygulaması var mı?

Televizyonunuzda Netflix olup olmadığını öğrenmek için atılacak ilk adım kontrol etmektir: Uzaktan kumandanızda bile Netflix düğmesi olabilir! Netflix düğmesi yoksa, Netflix uygulamasını genellikle diğer internet uygulamaları ve hizmetlerin olduğu yerde bulabilirsiniz. Uygulamayı bulmak için yardıma ihtiyacınız varsa "........ televizyonunuzda Netflix kullanımı" ifadesinde noktalı yere televizyonunuzun markasını ekleyerek Yardım Merkezimizde arama yapın. Uygulamayı bulmak için gerçekleştirilmesi gereken adımları Netflix'i Kur sekmesi altında bulabilirsiniz.



Televizyonumda Netflix uygulaması yoksa?

Uygulamamızı bulmayı ve kullanmayı kolay hale getirmek için üreticilerle çalışıyoruz. Çoğu cihazda Netflix uygulaması ana menüde veya ana ekranda yer alır. Eğer cihazınızda yeni uygulamaları indirebileceğiniz bir uygulama mağazası varsa uygulamanın mevcut olup olmadığını görmek için Netflix yazıp arama yapın.

Bazen Netflix uygulamasını bulmak ve kurmak için cihaz güncellemesi gerekir. Televizyonunuzun sistem yazılımının nasıl güncelleneceğinden emin değilseniz, kullanım kılavuzuna bakabilir veya üreticiyle görüşebilirsiniz. Güncelleme yapmanın Netflix uygulamasına mutlaka sahip olacağınız anlamına gelmediğini lütfen unutmayın. Ancak televizyonunuzu güncel tutmak, mevcut tüm uygulamalara sahip olduğunuzdan her zaman emin olmanızı sağlayacaktır.

Televizyonunuzda Netflix uygulaması yoksa devices.netflix.com adresini ziyaret ederek Netflix'le uyumlu cihazları gözden geçirebilirsiniz. Evinizde zaten uyumlu bir cihazınız olabilir!


Netflix'i ilk kez deniyorum, yeni bir cihaz satın almak istediğimden emin değilim.

Evde zaten beğendiğim bir televizyon var. Netflix izlemek için yeni bir televizyon mu almam gerekiyor?

Hiç de değil! Eğer yeni bir televizyon istemiyorsanız size sunabileceğimiz başka seçeneklerimiz de var. Televizyonunuzda Netflix izlemenizi sağlayacak bir cihaza sahip olup olmadığınızı devices.netflix.com adresinden kontrol edebilirsiniz.

Elinizde uyumlu bir cihaz yoksa, Netflix gibi hizmetlere herhangi bir televizyondan erişmenizi sağlayan ve piyasada yaygın olarak bulunan medya oynatıcılarını kullanmanızı tavsiye ederiz. Veya yeni bir Blu-ray oynatıcı almayı düşünüyorsanız, Netflix'i destekleyen bir cihaz seçtiğinizden emin olun. Evde oyun meraklıları var mı? Netflix belli başlı tüm oyun konsollarında da mevcuttur. Farklı seçeneklerin hepsini görmek için devices.netflix.com adresine bir göz atın.

Netfix'i desttekleyen bazı cihazları sizler için seçtik. 

Televizyonunuzu Akıllı Smart TV Dönüştürün Anycast M9 Dongle

Dev Ekranda İnternette Gezin, Dev Ekranda Online Film İzle adıyla satılan cihaz n11'de 89.90 TL olarak satışa çıkarılmıştır.

Televizyonunuzu Akıllı Smart TV Dönüştürün Anycast M9 Dongle için tıklayınız

X96 Mini : iP Android TV Box S905W 2GB RAM 16GB ROM Wifi-Kodi SD050

X96 Mini 4K Android Tv Box Kurulum ve Kullanımı:

X96 Mini kurulumu aslında oldukça basit ve pratik
Başlangıç olarak güç adaptörünüzü, HDMI kablonuzu, IR kumanda alıcısını ilgili yuvalarına takıyoruz.

Ürün kutusu içerisinde çıkan cihazın askı aparatını cihazı saklamayı düşündüğünüz herhangi bir yere yapıştırarak X96 Miniyi görünmeyecek şekilde kolaylıkla gizleyebilirsiniz.


 

Yorumlar