Anasayfa /  Keyifli Haberler

Cinayet Süsü bedava tek parça izle

Cinayet Süsü full tek parça izle - Cinayet Süsü vizyon filmi izle. Cinayet Süsü filmini kaç kişi izledi? Cinayet süsü gişe ve izleyici sayısı Ali Atay'ın yazıp yönettiği Cinayet Süsü filmini kaç kişi izledi? İlginç konusu ve tecrübeli oyuncu kadrosuyla beyaz perdeye yansıyan Cinayet Süsü gişe ve izleyici sayısı belli oldu. Cinayet Süsü full tek parça izle - Sinema çekimi full izle

Abone ol
Abone ol 02 Mayıs 2020 10:26

Cinayet Süsü filmini kaç kişi izledi? Cinayet süsü gişe ve izleyici sayısı Ali Atay'ın yazıp yönettiği Cinayet Süsü filmini kaç kişi izledi? İlginç konusu ve tecrübeli oyuncu kadrosuyla beyaz perdeye yansıyan Cinayet Süsü gişe ve izleyici sayısı belli oldu. Cinayet Süsü full tek parça izle - Sinema çekimi full izle

Cinayet Süsü full tek parça izle - Sinema çekimi full izle

 

Cinayet Süsü full tek parça izle - Sinema çekimi full izle

Ali Atay’ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini üstlendiği Cinayet Süsü filmi ilk 3 günlük gişe hasılatı ortaya çıktı. Filmi ilk haftanın sonunda 137 bin 211 kişi izledi ve 2 milyon 848 bin 566 TL hasılat elde edildi. Senaryosunu Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi ile birlikte kaleme alan Ali Atay’ın filminde Cengiz Bozkurt, Binnur Kaya, Feyyaz Yiğit gibi isimler rol alıyor.

Cinayet Süsü filminin konusu ne? İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri daha önce hiç karşılaşmadıkları bir cinayet vakasıyla karşı karşıya kalır. Başkomiser Emin, komiser Asuman ve komiser yardımcısı Alaattin’in yer aldığı bir ekip duruma el koyar. İlginç cinayetlerin ardı ardına yaşandığı süreçte ekibin elinde herhangi bir delil veya ipucu yoktur. Sinirler gerilir, amirler rahatsız olur ve cinayetler artış gösterdikçe basın ve halkın ilgisi yoğunlaşır. Bu durum ekipte baskı yaratır ve ABD’den gelen bir suç uzmanı ekip duruma el koyduktan sonra işler iyice karışacaktır.

Cinayet Süsü, Ali Atay'a ve ülke sinemasına yeni yollar açacak

Sonunda oldu ve Ali Atay'ın yeni uzun metrajı olan Cinayet Süsü'nü izleyebildim. Film, mizahıyla da polisiyesiyle de yepyeni bir şeyler vadediyor.

Ali Atay, genç oyunculuğunun yanına genç yönetmen unvanını da ekleyeli yaklaşık beş sene oluyor.

Bu beş yılda, üç filmin yönetmenliğini üstlendi. Filmlerin tamamı da takdir topladı.

'Limonata', izleyici sayısı bakımından yeterli ilgiyi görmese de daha sonradan takdir edildi.
 

Yorumlar