Anasayfa /  Milli piyango

Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı! 14 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları

Haftalık olarak Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri Milli Piyango Online üzerinden MP TV canlı çekilişiyle şanslı numaraları belirlenen MPİ Sayısal Loto sonuçları belli oldu. İşte, 14 Aralık Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı

Abone ol
Abone ol 15 Aralık 2020 09:28

Haftalık olarak Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri Milli Piyango Online üzerinden MP TV canlı çekilişiyle şanslı numaraları belirlenen MPİ Sayısal Loto sonuçları belli oldu. İşte, 14 Aralık Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı

Milli Piyango İdaresi (MPİ) ile Sisal Şans işbirliğiyle tamamen yenilenerek her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri Milli Piyango Online üzerinden MP TV canlı yayınında kazandıran numaraları belli olan MPİ Sayısal loto sonuçları 14 Aralık günü belli oldu. Şans oyunu sever vatandaşlarımız Milli Piyango Online üzerinden kupon doldurarak 88 Milyon Türk Lirası büyük ikramiye sahibi olmak isteyerek MP TV canlı çekilişinde belli olan kazandıran numaralarla ilgili 14 Aralık MPİ Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? sorusu üzerinde araştırma yapıyor. 14 Aralık MPİ Çılgın Sayısal Loto sonuçları ile MPİ bilet sorgulama ekranı ile MPİ bilet sorgulama ekranını burada bularak biletinizle büyük ikramiye sorgusu yapabilirsiniz…

14 ARALIK ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 14 Aralık tarihinde saat 21.30'da gerçekleştirildi. Buna göre, 6 ve 5+1 bilen çıkmadığından ikramiye devretti. 

Buna göre kazandıran numaralar; 3, 6, 32, 60, 74, 76, 68 şeklinde oldu. 

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR? 

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsiniz. 

Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsiniz.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir.

Kazanma oranı ise oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir: 

Birinci kategori olan “6 bilen”, kazanan kombinasyonun 6 numaranın tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilenler büyük ikramiyeyi kazanır. 

İkinci kategori olan “5+1 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ve 6’ıncı numaranın “Joker” numarasına eşit olduğu kombinasyonlardır. 

Üçüncü kategori olan “5 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ancak 6’ıncı numaranın “Joker” numarasından farklı olduğu kombinasyonlardır. 

Dördüncü kategori olan “4 bilen”, kazanan kombinasyonun 4 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyondur. 

Beşinci kategori olan “3 bilen”, kazanan kombinasyonun 3 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 

Altıncı kategori olan “2 bilen”, kazanan kombinasyonun 2 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 

Kuponları kendin doldurabilir, önceden oynanmış hazır bilet satın alabilir veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele rakam seçtirebilirsiniz. 

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılır. Çılgın Sayısal Loto çekilişlerini Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz. 

Oynadığınız her kolon sadece 3 TL’dir. 

18 yaşından büyük olan herkes Çılgın Sayısal Loto oynayabilir.

 

Yorumlar