Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

CHP'nin 'Robin Hood' belediye başkanı Nurettin Akbuğa kaza geçirdi: Ölü ve yaralılar var

CHP'nin Konya'daki tek Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa Antalya-Akşehir yolunda trafik kazası geçirdi. Kazada, bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Tuzlukçu Belediye Başkanı Akbuğa'nın kolu kırıldı.

Abone ol
Abone ol 24 Ekim 2021 23:56

'Robin Hood' belediye başkanı olarak bilinen, en son asgari ücreti belediye çalışanları için 4 bin 500 liraya çıkarmasıyla Türkiye gündemine oturan Konya'nın Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa Antalya-Akşehir yolunda trafik kazası geçirdi.

Trafik kazası 20:30 sularında Engili Mahallesi yakınlarında meydana geldi. 06 FV 5047 plakalı Atilla Özsoy yönetimindeki ve içerisinde Başkan Akbuğa ve Abdullah Azmi Uyar'ın da bulunduğu otomobil, seyir halindeki 42 YF 252 plakalı Ramazan Uğur (37) yönetimindeki kamyona arkadan çarptı.

Feci kazada, Başkan Akbuğa ve araç şoförü Atilla Özsoy kazayı yaralı atlatırken, diğer yolcu Abdullah Azmi Uyar olay yerinde hayatını kaybetti.

Akşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Başkan Akbuğa’nın kolunun kırıldığı, Atilla Özsoy’un ise kazayı hafif sıyrıkla atlattığı belirtildi.

Başkan Akbuğa, "Akşehir’de geçirmiş olduğumuz trafik kazasından bir kaç kırıkla kurtuldum. Aynı araçta bulunduğum kardeşimiz Abdullah Azmi Uyar kazada hayatını kaybetti. Azmi kardeşime Allah’tan rahmet değerli ailesine başsağlığı dilerim." açıklamasında bulundu.

YÜREK YAKAN DETAY

Başkan Akbuğa ve Özsoy'un Cankurtaran Mahallesi'nde Abdullah Azmi Uyar'ın çalıştığı lokantada yemek yedikleri, ardından Tuzlukçu'ya dönmek isterken Uyar'ı da güzergahlarında olduğu için Akşehir'deki evlerine bırakmak istedikleri belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Başkan Akbuğa, maddi durumu olmayan vatandaşlara yaptığı yardımlarla biliniyordu. Başkan Akbuğa, 'Robin Hood' ünvanı ile manşetlere de çıkmıştı.

Etiketler robin hood chp konya kaza
Yorumlar