Anasayfa /  Güncel /  Gündem

CHP'nin 'Milletin Sesi' mitingi için geri sayım

CHP'nin ‘Milletin Sesi’ olarak adlandırdığı mitinglerin ilki bugün Mersin'de başlıyor. Miting için Cumhuriyet Meydanı talep edilmişti, ancak valilik buna izin vermeyince, Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun yanındaki alanda karar kılındı.

Abone ol
Abone ol 04 Aralık 2021 12:22

Cumhuriyet Halk Partisi'nin, ‘Milletin Sesi’ olarak adlandırdığı mitinglerin ilki bugün Mersin'de başlıyor.

Mersin’in yanı sıra Adana, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye, Niğde, Karaman ve Gaziantep’ten de katılımın olacağı miting öncesi hazırlıklar tamamlanmak üzere.

Farklı bölgelerde de devam edecek mitinglerin ilk durağı olan Mersin’e geniş katılım sağlanması bekleniyor ve farklı parti seçmenlerine de çağrıda bulunuluyor.

Mersin'deki miting başvurusunda valilik ile CHP arasında sorun yaşanmıştı.

Mersin Valiliği, CHP'nin Cumhuriyet meydanındaki miting için izin vermemiş ve başka bir adres göstermişti.

Türkiye’deki “ekonomik krizin” anlatılacağı, iktidara “erken seçim” çağrısının yineleneceği mitingde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından önce kürsü vatandaşlara devredilecek. Mersin ve çevre illerden mitinge katılanlar yaşadıkları sorunları, ekonomik tabloda karşılaştıkları olumsuz durumu birinci ağızdan anlatacak.

4 Aralık saat 13:00

CHP'nin mitingi önce Mersin ve çevre illerde geniş kapsamlı çalışmalar devam ederken Netflix'te izlenme rekor kıran Güney Kore yapımı "Squid Game" adlı dizi ile yurttaşlara çağrı yapıldı.

Kentte, dizi ile gündem olan kartlar dağıtıldı. Kartta, "Oyunu sonlandırmak için, 4 Aralık Cumartesi 13.00" yazıldığı görüldü.

Miting için Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun yanındaki alanda karar kılındı.

Yorumlar